Μαθητικός Διαγωνισμός Φαντασίας και Γρίφων Λογικής!

mail 2

Ο Μαθητικός Διαγωνισμός Φαντασίας και Γρίφων Λογικής έρχεται πιο δυνατός από ποτέ! 

Υπόθεση «καζανάκι»
Μπορείς να υπολογίσεις πόσες φορές τραβάνε το καζανάκι σε ένα σχολείο τον χρόνο; Προσπάθησε να εκτιμήσεις με όσο μεγαλύτερη ακρίβεια μπορείς, παίρνοντας υπόψη σου όσα περισσότερα πράγματα μπορείς.

Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις γρίφους και προβλήματα λογικής; Έχεις τη φαντασία ενός συγγραφέα; Την τετράγωνη λογική ενός μαθηματικού; Είσαι πρακτικός όσο ένας μηχανικός; Έχεις το βάθος σκέψης ενός φιλοσόφου; Τη δημιουργικότητα ενός καλλιτέχνη; Πόσο γρήγορα και σωστά μπορείς να πάρεις αποφάσεις; Πόσο σίγουρος είσαι για τις δυνατότητές σου;

Δέξου την πρόκληση και έλα να το ανακαλύψουμε! Μείνε σπίτι ασφαλής! Φέτος δε θα πας εσύ στον διαγωνισμό… θα έρθει αυτός σε εσένα! Το Out of the Box Challenge θα γίνει ηλεκτρονικά!

Σε αυτή την πρόκληση δε θα σε βοηθήσει να θυμάσαι πράγματα απ’ έξω! Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση και δε χρειάζεται να διαβάσεις τίποτα από πριν! Χρειάζεται να επιστρατεύσεις την επιμονή, τη συγκέντρωση, την κρίση και τη φαντασία σου. Να θυμάσαι: Δεν υπάρχουν όρια για τον άνθρωπο που έχει αστείρευτη φαντασία!

6η χρονιά φέτος με περισσότερα από 50 εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Αιτήσεις μέχρι 10 Μαρτίου!

Out of the Box Experience

Πώς θα δραπετεύσεις μέσα από ένα blender;

Πόσες φορές τραβιούνται τα καζανάκια σ’ ένα σχολείο μέσα σ’ έναν χρόνο;

Ποιος θα πάρει το τελευταίο σουτ που θα κρίνει αν θα κερδίσει η ομάδα σου;

Βάλε φαντασία και χιούμορ στον χρόνο σου και κάνε το πιο έξυπνο δώρο στους δικούς σου!

Μαγικά πλάσματα, φίλτρα και ξόρκια πριν από τη μεγάλη μάχη με τον Βόλντεμορτ! Ένα κυνήγι με πειρατές, οι κρύσταλλοι της Χαμένης Ατλαντίδας, Scrabble, τα μυστήρια του επιθεωρητή Αστέριου και πολλά ακόμα ευφάνταστα θέματα στο καινούριο βιβλίο με τα θέματα και τις λύσεις του Out of the Box Challenge!

Επιστρέτευσε τη λογική και τη δημιουργικότητά σου και διασκέδασε… Καμία προϋπάρχουσα γνώση δε χρειάζεται για να περάσεις καλά με εμάς!

Είσαι ένα κλικ μακριά από το να αποκτήσεις το Out of the Box Challenge 5 πριν κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία…


Η Σοφία επισκέφτηκε ήδη περισσότερα από 3.000 σπίτια και ξεκίνησε αμέτρητες συζητήσεις ανάμεσα σε εφήβους, γονείς και παιδιά. 

Η Σοφία και οι Ασκήσεις Επικοινωνίας είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους. Μέσα από την ιστορία της Σοφίας, σε 40 λεπτά, ισορροπήσαμε στο τεντωμένο σκοινί των απεριόριστων δυνατοτήτων που προσφέρει ένας κόσμος χωρίς όρια.

Πώς επιδρά η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας που μας δίνει σήμερα η τεχνολογία στα παιδιά; Ποιο είναι το “νόημα” όταν όλα επιτρέπονται;

Social media, influencers και ένας αγώνας να προλάβεις το τρένο της εποχής σου.

Αυτό που “είσαι” σε αντιδιαστολή με αυτό που θέλουν οι άλλοι να είσαι…

Πάρε την ευκαιρία και μίλησε για ουσιαστική επικοινωνία!

Μίλα με τη Σοφία

Οut of the Box Challenge 2023

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων