ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

με βάση την εγκύκλιο για την Εθνική Γιορτή της 28ης Οκτωβρίου στα σχολεία, σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, τα παιδιά θα έρθουν στο σχολείο στις 8:30, θα ανέβουν στις τάξεις τους όπου θα ασχοληθούν με εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Γιορτή με την ευθύνη και εποπτεία του/της εκπαιδευτικού της τάξης τους και στις 9:30 θα αποχωρήσουν για το σπίτι.
Οι εξώπορτες θα ανοίξουν για προσέλευση στις 8:15 και οι γονείς θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο για παραλαβή των παιδιών τους στις 9:25.
Το Ολοήμερο σχολείο δεν θα λειτουργήσει την ημέρα της Εθνικής Γιορτής.

Η είσοδος γονέων στον χώρο του σχολείου απαγορεύεται.

Κατ’ εξαίρεση, μπορούν να μπουν (αυστηρά με μάσκες και τηρώντας αποστάσεις του 1,5 μέτρου) οι γονείς των έξι μαθητών/τριών του ΣΤ1 που θα στελεχώσουν τη σημαία του σχολείου μας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ώστε να παραμείνουν στο προαύλιο και να παρακολουθήσουν από απόσταση την παράδοση της σημαίας στους αριστεύσαντες του ΣΤ1. Αυτό θα γίνει στις 8:35 στο προαύλιο από την οδό Τερτίπη, οπότε οι μαθητές/τριες των ΣΤ ΔΕΝ θα ανέβουν στις αίθουσες αρχικά, αλλά θα περιμένουν στο προαύλιο.  Οι μαθητές/τριες της σημαίας καλό θα είναι να φορούν τα ρούχα της παρέλασης ώστε να μπορούν οι γονείς να τους φωτογραφίσουν αναμνηστικά, λόγω της περίστασης. Και πάλι, συγχαρητήρια σε παιδιά και γονείς και χρόνια πολλά για την Εθνική μας Επέτειο!

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου τα σχολεία δεν λειτουργούν, λόγω της αργίας της Εθνικής Εορτής.

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη το απόγευμα θα πρέπει όλοι οι μαθητές να κάνουν selftest, να δηλωθεί στο self testing.gov και να φέρουν την βεβαίωση αρνητικού τεστ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/10, κανονικά.

Αφήστε μια απάντηση