ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ανακοινώνουμε ότι κάθε Τρίτη  και μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα έρχεται στο σχολείο μας, η ψυχολόγος Παπαγεωργίου Ιωάννα. Ο ρόλος της είναι ανιχνευτικός, ενημερωτικός, υποστηρικτικός και διαμεσολαβητικός. Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε  συμβουλή ή καθοδήγηση για θέματα που αφορούν τα παιδιά σας που φοιτούν στο νηπιαγωγείο μας, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο του σχολείου ή να μας στείλετε email, ώστε να κανονιστεί ένα ραντεβού (δια ζώσης συνάντηση).

Ο CLOWN TOTO ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ….

Σήμερα κάναμε έκπληξη στα παιδιά και υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά έναν εξαιρετικό άνθρωπο, καλλιτέχνη και επαγγελματία, τον Clown Τότο από το CLOWNORAMA με τους συνεργάτες του. Η καλή του διάθεση, τα φανταστικά μαγικά του και οι μπαλονοκατασκευές ξετρέλαναν όλα τα παιδιά!!!

Τον ευχαριστούμε από καρδιάς που ήρθε στο σχολείο μας αφιλοκερδώς και έδωσε τόσο μεγάλη χαρά στους μικρούς μαθητές μας!!

toto2 toto1 toto3 toto4 toto5 toto6 toto7 toto8 toto9 toto10 toto11 toto12 toto13dorototo

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΠΑΣΧΑ

Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα…

Πειραματιζόμαστε με διάφορα υλικά και χρώματα, κόβουμε, επινοούμε διάφορες τεχνικές και τις εφαρμόζουμε για να ζωγραφίσουμε. Οι πασχαλινές κατασκευές είναι έτοιμες….

πασχα1 πασχα2 πασχα4 πασχα6 πασχα7 πασχα8πασχα3πασχα5

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΩΤΑΕΡΙΟΥ

Στα πλαίσια του προγράμματος “Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία”, πραγματοποιήσαμε την εκπαιδευτική μας επίσκεψη στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, στην Τεχνόπολη. Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Έλλη για την υπέροχη ξενάγησή της.

εκδορμη 7 εκδρομη 3 εκδρομη 5 εκδρομη1 εκδρομη2 εκδρομη6 εκδρομη10