Το ενθύμιο της σχολ. χρονιάς 2020-21, έμπνευση των παιδιών!

Ζωγραφίσαμε το δικό μας ενθύμιο!

Για μέρες συζητούσαμε με το Σύλλογο διδασκόντων τι θέμα θα είχε το φετινό μας ενθύμιο. Καταλήξαμε ότι φέτος η θεματολογία του θα έπρεπε να αφιερωθεί στον “κορωνοϊό”, μιας και τόσο καιρό επηρέασε και άλλαξε τη ζωή μας. Μια ομάδα μαθητών, αποτέλεσε την ομάδα εργασίας με την οποία η κα Κική συζήτησε για τον “κακό ιό”, άκουσε τις απόψεις και τις γνώμες των παιδιών για το πως βίωναν το φόβο όλο αυτό το διάστημα και αφού πρότειναν τρόπους για να τον πολεμήσουμε, σκεφτήκαμε: “πως μπορούμε να ζωγραφίσουμε τις ιδέες μας, στο χαρτί;” Η Ζωή, ο Γιώργος, η Νικολέτα και ο Σωκράτης απέδωσαν με ευφάνταστο τρόπο τη σκέψη τους. Η κα Κική έγραψε το ποίημα και το πρωτότυπο ενθύμιο εμπνευσμένο από τα ίδια τα παιδιά πήρε το δρόμο του τυπογραφείου!

Σίγουρα η εικαστική απεικόνιση του κορωνοϊού,  στο ενθύμιό μας το οποίο αποτελεί σπουδαία σχολική ανάμνηση, θα μείνει αξέχαστη στη μνήμη των παιδιών!!!!

Κι έτσι σφραγίστηκε η σχολική χρονιά 2020-21!

Καλό καλοκαίρι!!

Ο Γιώργος ζωγράφισε πόσο χαρούμενα θα ήταν τα παιδιά όλου του κόσμου εάν έδιωχναν τον κορωνοϊό έξω από τον πλανήτη μας

Ο Σωκράτης τραβολογά τον κορωνοϊό και θέλει να απαλλαγεί από αυτόν!

Η Νικολέτα τον έκανε μπάλα και παίζει με μια φίλη της!

Η Ζωή τον θεωρεί σκουπίδι και θέλει να τον πετάξει στον σκουπιδοτενεκέ!

Μπράβο σας παιδιά, εξαιρετική δουλειά!!!!!!

 

Απρόσμενη έκπληξη!

Την 17η Ιουλίου 2021, μόλις έληξαν οι εκδηλώσεις των τμημάτων, μια οργανωμένη έκπληξη περίμενε την κα Κική, τη διευθύντρια του νηπιαγωγείου. Μια όμορφη αποχαιρετιστήρια έκπληξη, πολύ συγκινητική την οποία οργάνωσαν όλες οι κυρίες με τους μαθητές τους, μέρες πριν. Καρδιές γεμάτες αγάπη, οκτώ σύννεφα με όμορφα λόγια!! Δάκρυα χαράς με πλημμύρησαν και ήθελα εκείνη την στιγμή να είχα ένα “σεντούκι” για να κλείσω μέσα τις ευχές των παιδιών και να τις φυλάξω για πάντα!!!!! Ευχαριστώ πολύ για αυτή την έκπληξη που μου ετοίμασαν, ενόψει συνταξιοδότησης, δεν θα την ξεχάσω ποτέ!!!!