Γνωριμία με το δημοτικό και αποχαιρετιστήρια σχολική εορτή

Μπορεί η φετινή σχολική χρονιά να έληξε, αλλά οι μαθητές μας φρόντισαν να γνωρίσουν πριν την λήξη της το νέο τους σχολείο και στην προκειμένη περίπτωση το 2ο Δημοτικό Παλλήνης. Εκεί κατόπιν πρόσκλησης της διευθύντριας τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τον χώρο και τις αίθουσες προσφέροντας τις ζωγραφιές τους για το πώς φαντάζονταν το δημοτικό, ενώ φεύγοντας μας προσφέρθηκε κέρασμα και συνοδεία μουσικής για το τραγούδι μας. Τα παιδιά έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις!

                                                                                                        Ανώνυμο σχέδιο 17            1687988176026

Μετά ήρθε η ώρα του επίσημου αποχαιρετισμού από το νηπιαγωγείο. Και τι πιο ωραίο από μια καλοκαιρινή εορτή! Η έμπνευση ήρθε από τα ίδια τα παιδιά, ενώ το θεατρικό που μας παρουσίασαν το δανειστήκαμε με προσαρμογές από το 1ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης.  Το θέμα: Ταξίδι στο Διάστημα! Εξωγήινοι, Αστροναύτες, Πλανήτες, Δορυφόροι, Κομήτες και Μετεωρίτες μας ταξίδεψαν στον γαλαξία μας φέρνοντας χαμόγελα και συγκίνηση σε μικρούς και μεγάλους. Φυσικά το αποτέλεσμα δεν θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των γονιών.

Ανώνυμο σχέδιο 4 Ανώνυμο σχέδιο 3 Ανώνυμο σχέδιο 2 Ανώνυμο σχέδιο 1 Ανώνυμο σχέδιο Ανώνυμο σχέδιο 16  Ανώνυμο σχέδιο 14 Ανώνυμο σχέδιο 13 Ανώνυμο σχέδιο 12 Ανώνυμο σχέδιο 11 Ανώνυμο σχέδιο 10 Ανώνυμο σχέδιο 9 Ανώνυμο σχέδιο 8 Ανώνυμο σχέδιο 7 Ανώνυμο σχέδιο 6 Ανώνυμο σχέδιο 5

 

Το νηπιαγωγείο μας σας εύχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο αστέρια!

Ανώνυμο σχέδιο 15