Ενδοσχολική επιμόρφωση

Στις  20 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε εκτός σχολικού ωραρίου ,στο 5ο & 11ο Νηπιαγωγείο  Ν. Ιωνίας επιμορφωτικό σεμινάριο  με σκοπό την υποστήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η  κ. Ανθή Παϊλα , ψυχολόγος  του Χαμόγελου του παιδιού,  ανέπτυξε  το θέμα  «Ψυχική ανθεκτικότητα και ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών » κατά την οποία ενημέρωσε τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να ανταποκριθούν σε δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες , καθώς και για το πως μπορούν να υποστηρίξουν τους μαθητές .

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες !!!!!!!

 

Ενημέρωση γονέων νηπίων από την «Πρόταση Ζωής»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ , πραγματοποίησε την  Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022   ομιλία σε γονείς και εκπαιδευτικούς του  5ου  και  11ου Νηπιαγωγείου Ν. Ιωνίας Βόλου.

Η κ. Γώγου Ζωή, Ψυχολόγος-Επιστημονικά Υπεύθυνη της «Πρότασης Ζωής» και Σωτηροπούλου  Δήμητρα , κοινωνική λειτουργός -Στέλεχος Πρόληψης   , ανέπτυξαν το θέμα  : «Η οριοθέτηση των παιδιών» . Τέθηκαν σχετικά ερωτήματα από τους συμμετέχοντες και ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε  μικρές ομάδες αλλά και στην  ολομέλεια.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας!!!!!!!

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων είναι διεθνής ημέρα δράσης για  τα δικαιώματα των ζώων  και την καλή διαβίωση .

Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου.

Στην αυλή του νηπιαγωγείου μας η διευθύντρια μας κ. Βαλσαμή Ευσταθίου  και Συγγραφέας  διάβασε στα παιδιά το παραμύθι της  «Μια θέση στην καρδιά μας» .

IMG 20221004 115011 1

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν!!!

Ακολούθησε  ζωγραφική και πολλά παιχνίδια  με πρωταγωνιστή ένα μικρό γατάκι..!!!!!