ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΦΩΤΟ 2  ΦΩΤΟ 1

Η ημέρα λήξης των μαθημάτων έφθασε! Αποχαιρετάμε με συγκίνηση τα νήπια που θα φοιτήσουν την επόμενη χρονιά στο Δημοτικό Σχολείο, με την ευχή να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε νέες θάλασσες της γνώσης και τα προνήπια με χαρά να τα υποδεχθούμε τη νέα σχολική χρονιά!

Ευχαριστούμε τους γονείς για την πολύ καλή συνεργασία, την πολύτιμη βοήθεια και την στήριξη που πρόσφεραν, για την επίτευξη των στόχων του νηπιαγωγείου.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες!!!

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ

Επισκέφθηκαν το νηπιαγωγείο μας Υπεύθυνοι της Αστυνομίας, για να μιλήσουν στα παιδιά για θέματα που αφορούν την ασφάλειά τους. Τα παιδιά έλυσαν διάφορες απορίες τους και οι αστυνομικοί τούς είπαν πολλά και χρήσιμα πράγματα για την προστασία τους.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ

Το νηπιαγωγείο μας συγκέντρωσε πλαστικά καπάκια και τα πρόσφερε στο ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ του Δήμου Νάουσας, για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου. Η υπεύθυνη  του ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ επισκέφθηκε το νηπιαγωγείο μας για να τα παραλάβει και ευχαρίστησε τα παιδιά για την πολύτιμη βοήθειά τους.ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΠΑΚΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ

Στο πλαίσιο του προγράμματος μετάβασης που υλοποιούμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τα νήπια επισκέφθηκαν την Α΄ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου, για να γνωρίσουν τον χώρο, τα βιβλία και τον τρόπο διδασκαλίας των μαθητών/τριών, αλλά και για να αναπτύξουν σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με τα παιδιά της πρώτης τάξης. Η κυρία Κατερίνα τους υποδέχθηκε με χαρά, έλυσε όλες τις απορίες τους, και τους έδειξε, πώς γίνεται το μάθημα στην Α΄ τάξη. Ήταν μια όμορφη εμπειρία που γέμισε χαρά και ικανοποίηση τα νήπια.