Πρωτόκολλο διαχείρισης περιστατικών Covid

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

Σας κοινοποιούμε το Πρωτόκολλο διαχείρισης περιστατικών όπως διαμορφώθηκε
από το Υπουργείο Παιδείας.

ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ COVID 10 1 2022

Το self test πραγματοποιείται, όπως γνωρίζουμε, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή.
Κατ’ εξαίρεση για την πρώτη εβδομάδα (10-15/01)το self test θα πραγματοποιηθεί από όλους τους  μαθητές/τριες
την Κυριακή 9/01,
την Δευτέρα 10/01 και
την Πέμπτη 13/01.

Υπενθυμίζουμε ότι, το αποτέλεσμα των self test δηλώνεται υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, edupass.gov.gr και τα παιδιά επιδεικνύουν τη Σχολική Κάρτα COVID-19 αρνητικού αποτελέσματος, κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο τις παραπάνω ημέρες.

Από την επόμενη εβδομάδα 17/1 επανερχόμαστε όπως και πριν στα δυο self tests την εβδομάδα κάθε Δευτέρα βράδυ και κάθε Πέμπτη βράδυ και το δηλώνουν οι γονείς/κηδεμόνες στην πλατφόρμα edupass, όπως γινόταν και πριν.

Σε περίπτωση κρούσματος στην τάξη, ο νοσήσας μαθητής ή η νοσήσασα μαθήτρια θα μπορεί να επιστρέψει στο σχολείο μετά από πενθήμερη καραντίνα και με αρνητικό rapid-test, ενώ όλοι οι ανεμβολίαστοι μαθητές της τάξης θα υποβάλλονται καθημερινά σε δωρεάν τεστ για 5 ημέρες (3 self test και 2 rapid όλη την εβδομάδα) και οι εμβολιασμένοι μαθητές θα κάνουν 3 self test όλη την εβδομάδα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο ΦΕΚ καθώς τις οδηγίες που στάλθηκαν από την Διεύθυνση ΠΕ Δυτικής Θεσ/νίκης καθώς και τις γενικές οδηγίες του ΕΟΔΥ.

 

 



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου