ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ SELF-TEST

Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται του μέτρου οι μαθητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, εφόσον ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα που συστήνεται ο εμβολιασμός, καθώς και αυτοί/ες με ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.
Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα και οι μαθητές/τριες προσέρχονται με την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος
(Δηλαδή κάνετε το self-test κάθε Δευτέρα και Πέμπτη . Το επιδεικνύετε στο νηπιαγωγείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Μπορείτε να έχετε αποθηκευμένο στο κινητό σας ή να εκτυπώσετε το αποτέλεσμα του τεστ ή να συμπληρώνετε χειρόγραφα την Σχολική κάρτα για COVID-19 αναγράφοντας και τον κωδικό του αποτελέσματος ή να στείλετε το αποτέλεσμα του τεστ στο email του νηπιαγωγείου .