Εξ αποστάσεως διδασκαλία

5o Νηπιαγωγείο Κορωπίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο από την Τετάρτη 18/11/2020 έως και τις 30/11/2020 θα λειτουργήσει και με σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία μέσω της πλατφόρμας webex, κατά τις ώρες 14:00 με 16:20.

Ο μαθητής για να παρακολουθήσει:

  •  θα συνδέεται στην ψηφιακή αίθουσα του εκπαιδευτικού που διδάσκει στο τμήμα του (με τη βοήθεια κάποιου ενήλικα, ο οποίος έχει την υποχρέωση να παραμείνει διακριτικά δίπλα στο παιδί και να το βοηθάει σε ό,τι χρειαστεί)
  •  Οι διευθύνσεις (links) των ψηφιακών αιθουσών των εκπαιδευτικών,διατίθενται για αποκλειστική χρήση από τους μαθητές των τμημάτων του σχολείου και απαγορεύεται η κοινοποίησή τους.
  • Η καταγραφή της εικόνας ή της ομιλίας άλλου προσώπου κατά τη διάρκεια των δικτυακών μαθημάτων, είναι παράνομη και επισύρει αστικές, ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.
  • Οι μαθητές παρακολουθούν τα μαθήματα σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα, το οποίο σας επισυνάπτουμε.
Ώρα  Από  Έως
14:10 14:40
15:00 15:30
15:50 16:20

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

  •  Πατάτε το σύνδεσμο (link)του εκπαιδευτικού τη μέρα και ώρα που έχει οριστεί και στο παράθυρο που ανοίγει, ο μαθητής συμπληρώνει το ΟΝΟΜΑ και το ΕΠΩΝΥΜΟ του με κεφαλαία γράμματα και ελληνικούς χαρακτήρες.
  • Στο πεδίο email συμπληρώνει είτε ένα εικονικό email (π.χ. aa@aa.aa), είτε το μαθητικό email του στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (π.χ. username@sch.gr) και ΟΧΙ άλλο προσωπικό email
  • Πατά την ένδειξη JOIN BY BROWSER
  • Στη συνέχεια πατάει JOIN MEETING για να εισέλθει στο χώρο αναμονής και περιμένει έωςότου τον αποδεχτεί ο εκπαιδευτικός στην τάξη.

Σημειώσεις:

1. Από το Υπουργείο συστήνεται η σύνδεση των μαθητών μέσω λογισμικού πλοήγησης (browser) και όχι μέσω εφαρμογής. Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιούν υπολογιστή, ταμπλέτα ή κινητό τηλέφωνο.

2. Δεν απαιτείται η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στην πλατφόρμα Webex

3. Χρειάζεται εγκατάσταση της εφαρμογής Webex Meetings μόνο αν έχουμε tablet ή smartphone.

Για όποια πληροφορία ή διευκρίνηση παραμένουμε στη διάθεσή σας, τηλ.επικοιν.2106624951

Ευχόμαστε σε όλους σας πρώτα απ΄όλα υγεία!!!!

Με εκτίμηση

Η Προϊσταμένη

και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου