ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

images13

λήψης

Ο Αγιασμός του Νηπιαγωγείου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 8.15 το πρωί στην αυλή του σχολείου. Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί μαζί με το συστεγαζόμενο Δημοτικό σχολείο.

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Το 5ο Νηπιαγωγείο Καβάλας είναι ένα από τα 10 νηπιαγωγεία του νομού Καβάλας το οποίο επιλέχθηκε για την πιλοτική εφαρμογή του αναβαθμισμένου προγράμματος του ολοήμερου νηπιαγωγείου που θα ισχύσει από το σχολικό έτος 2022-2023. Δε γνωρίζουμε τα κριτήρια που έγινε αυτή η επιλογή, με δεδομένο ότι ο χώρος μας δε μπορεί να ακολουθήσει βασικές λειτουργίες όπως η χαλάρωση, πάνω από έναν αριθμό μαθητών.

Δίνεται  το δικαίωμα σύμφωνα με  το νέο πρόγραμμα να αποχωρούν όσα παιδιά συμμετέχουν στο ΟΛΟΗΜΕΡΟ πρόγραμμα  ή στις 16:00 ή στις 17:30.  Οι επιπλέον ώρες θα περιλαμβάνουν 5η ώρα : ανάπαυση/ελεύθερο παιχνίδι και 6η ώρα : ελεύθερο και οργανωμένο παιχνίδι.

Τονίζουμε ότι η φοίτηση μέχρι τις 17:30 είναι προαιρετική και θα γίνει μόνο εφόσον συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός ενδιαφερομένων.

Παρακαλούμε όσους γονείς ενδιαφέρονται για συμμετοχή στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα του ολοήμερου νηπιαγωγείου να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση του Νηπιαγωγείου στο τηλέφωνο 2510224402 ή στο mail του νηπιαγωγείου.