ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές για το σχολικό έτος 2021-2022. Στο νηπιαγωγείο εγγράφονται προνήπια γεννημένα το 2017. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2510224402 (12.15- 13.00)

 

 



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

 

MAKE A WISH-ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το νηπιαγωγείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ του φιλανθρωπικού οργανισμού ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ. Διαθέτουμε 50 αστεράκια και 50 χρωματιστά βραχιολάκια . Δώστε ΔΥΝΑΜΗ στην ευχή με μια δωρεά των 2€ και εκπληρώστε την πιο βαθιά ευχή ενός παιδιού που αγωνίζεται για την ζωή του.

Με κάθε συμμετοχή παίρνετε ένα αστεράκι και ένα χρωματιστό βραχιόλι.

ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Το ταξίδι του πολυμήχανου βασιλιά της Ιθάκης, Οδυσσέα είναι το θέμα μας αυτές τις μέρες στο νηπιαγωγείο μας! Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα!!!

Έχουμε φτάσει ήδη στο νησί των Κυκλώπων! Το ταξίδι συνεχίζεται…!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 τα σχολεία του Δήμου Καβάλας θα παραμείνουν κλειστά λόγω καιρού. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης στις γνωστές τάξεις των μαθητών από τις 14.10 έως τις 16.20

Ελπίζουμε σύντομα να τα ξαναπούμε από κοντά!

2ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης

Το νηπιαγωγείο μας συμμετέχει στον 2ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης του Εκδοτικού Οίκου ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Το θέμα του μαραθωνίου φέτος είναι τα ταξίδια. Ο κάθε μαθητής θα συμπληρώσει το βιβλιαράκι συμμετοχής με δραστηριότητες που αφορούν τα βιβλία που επιλέχθηκαν! Οι συμμετοχές όλων των μαθητών μας θα σταλούν στον εκδοτικό οίκο και έτσι οι μαθητές μας  θα πάρουν μέρος στην μεγάλη κλήρωση. 10 μεγάλοι τυχεροί από όλη την Ελλάδα θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

Τα βιβλία που επιλέχθηκαν είναι :

  • Ο πρώτος μου Όμηρος, ΟΔΥΣΣΕΙΑ
  • Ο μικρός δράκος Καρύδας
  • Το ταξιδιάρικο ξωτικό.

Την επόμενη εβδομάδα , θα ξεκινήσουμε με το ταξίδι του Οδυσσέα!!

Καλή μας αρχή!