“Πρόγραμμα ανακύκλωσης ρούχων δήμου Ιωαννιτών”

ρούχων Αρχική 1 1

 

Ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την εταιρία Recycom έχουν προχωρήσει στην τοποθέτηση κάδων συλλογής για τα ενδύματα και τα υποδήματα σε κεντρικά σημεία του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος προχωρά στην προσθήκη του ρεύματος ανακύκλωσης για τα ενδύματα και τα υποδήματα και στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης – Followgreen!

Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να φέρνουν από το σπίτι τους σε σακούλες, ενδύματα και υποδήματα τα οποία δεν χρησιμοποιούν πιa. Από αυτά, τα καλύτερα θα προσφέρονται σε ευπαθείς ομάδες ενώ τα υπόλοιπα θα εξάγονται για επανάχρηση!

Οι ποσότητες που θα συλλέγει κάθε σχολείο θα ζυγίζονται και θα καταγράφονται στο Σχολικό Πρωτάθλημα του Followgreen Δήμου Ιωαννιτών.

Επιπλέον, τα σχολεία με τα περισσότερα κιλά σε ενδύματα και υποδήματα θα μπουν σε κλήρωση για επιπλέον δώρο από την Recycom!

Το δρομολόγιο συλλογής θα πραγματοποιείται από την Recycom έπειτα από εκδήλωση ενδιαφέροντος του σχολείου σας, στο Followgreen.

Παρακαλώ ενημερώστε μας μέσω email για τη συμμετοχή σας.

Τοποθετήστε τα καθαρά σας ρούχα, παπούτσια ή άλλα υφασμάτινα προϊόντα σε μια καθαρή τσάντα!

Με τον τρόπο αυτό μειώνουμε τα σκουπίδια, βοηθάμε το περιβάλλον και χιλιάδες συνανθρώπους, ενώ παράλληλα κερδίζουμε πόντους για το σχολείο μας!

Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία!

FOLLOWGREEN

Ηνιόχου 16, 15238 Χαλάνδρι

T 213 0436298 – F 210 6086302

E info@followgreen.gr – W www.followgreen.gr