ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός θα τελεστεί τη Δευτέρα 13-09-2021 στις 08:30 π.μ. στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου μας. Η είσοδος των μαθητών θα γίνει με την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος self test. Είναι υποχρεωτικό κάθε φορά να τo δηλώνετε στην πλατφόρμα του https://self-testing.gov.gr/.

Λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού Covid-19 και την αποφυγή συνωστισμού, κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μόνο ένα συνοδό και ΟΛΟΙ οι παρευρισκόμενοι (μαθητές, γονείς) να φορούν προστατευτική μάσκα.

Μετά τον Αγιασμό θα δοθούν οδηγίες για θέματα  που αφορούν στα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού, στην ορθή χρήση μάσκας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και στη γενικότερη λειτουργία του Νηπιαγωγείου. Από την Τρίτη 14-09-2021 θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα Τμήματα (πρωινά και ολοήμερα).

Παρακαλούμε πολύ να είστε συνεπείς στην ώρα προσέλευσης και αποχώρησης. Μετά τις 08:30 π.μ. η κεντρική είσοδος του σχολείου θα κλειδώνει. Μην ξεχνάτε κάθε εβδομάδα να κάνετε τα self test για την Τρίτη και την Παρασκευή.

 

                                                                                       Καλή Σχολική Χρονιά!!!

Η Προϊσταμένη και ο

Σύλλογος Διδασκόντων

                                                                                                      του Νηπιαγωγείου