5ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

5ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ ΤΗΛ. 2421042698 email: mail@5lyk-volou.mag.sch.gr

  • you’R Nature you ‘R Future

    Instagram

    #yournatureyourfuture

  • Τα Νέα…του 5ου

    Press Five

    Welcome! ..... Καλώς ήρθατε!

  • Μένουμε Ασφαλείς – Μαθαίνουμε Ασφαλείς

    Αντίσταση στον CoVID-19

    Αντισταθείτε στον CoVID-19 με οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων

Αίτηση–Δήλωση για συμμετοχή αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ έτους 2021.

Συγγραφέας: ΡΗΓΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ στις 8 Μαρτίου 2021

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ) υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Σύμφωνα με σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις που υπογράφηκαν και δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ, οι μαθητές της τελευταίας τάξης έχουν ήδη υποβάλει την Αίτηση-Δήλωση, ενώ στο διάστημα 8-19 Μαρτίου 2021 θα υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση οι παλαιοί απόφοιτοι που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ 2021.

Σημειώνεται ότι στο ίδιο διάστημα (8-3-2021 μέχρι 19-3-2021) δύνανται οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ που έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση Δήλωση συμμετοχής για τις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2021 να συμπληρώσουν τις Αιτήσεις-Δηλώσεις τους, δηλαδή να προσθέσουν ειδικά μαθήματα ή προτίμηση για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές/Αστυνομικές σχολές κλπ.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  του Υπουργείου Παιδείας.

Για την προσέλευσή σας στο σχολείο, σύμφωνα με τις  οδηγίες, θα πρέπει ο/η υποψήφιος/α να στείλει email στο σχολείο (mail@5lyk-volou.mag.sch.gr) και θα λάβει απάντηση για την ημέρα και ώρα προσέλευσής του στο σχολείο.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη αποστολή των μηνυμάτων, ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις κλπ.