Ενημέρωση μαθητών/τριών του 5ου ΓΕΛ Τρικάλων για το AIDS.

 

Ενημέρωση μαθητών/τριών του 5ου ΓΕΛ Τρικάλων για το AIDS.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η πρόληψη πάντα είναι προτιμότερη της θεραπείας . Με το σκεπτικό αυτό και λόγω της 1ηςΔεκεμβρίου, που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS,  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου ΓΕΛ Τρικάλων ημερίδα-ενημέρωση με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών του σχολείου στην αποτελεσματικότερη αποφυγή της λοιμώδους αυτής  νόσου , που προσβάλει τον άνθρωπο και προκαλεί τον θάνατο σε πολλούς, ιδιαίτερα στους νέους.
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε, μετά από  πρόσκληση που απηύθυνε η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ηλιάδη Αμαλία, (ΠΕ02) για ενημερωτική παρουσίαση στο χώρο του σχολείου, την Δευτέρα 4/12/2017 και ώρα 12.00-13.20. Η υπεύθυνη για την ενημέρωση ομάδα απευθύνθηκε στο σύνολο των μαθητών του σχολείου μας (238) σε συνεργασία με κλιμάκιο του Γραφείου Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων , που με  εμπεριστατωμένο τρόπο παρουσίασε στους μαθητές/τριες του σχολείου  τους τρόπους μετάδοσης και πρόληψης του  ιού του AIDS και απάντησε στις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις τους.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η  διεύθυνση του 5ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων ευχαριστεί θερμά  τις κυρίες Χριστίνα Κατσή και Βασιλική Καταφυγιώτη, που αποτελούσαν το κλιμάκιο ενημέρωσης του ΓΝΤ, για την βιωματική παρουσίαση και ενημέρωση των μαθητών/τριών μας  για το AIDS.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA