Άνοιγμα σχολείων μετά τις γιορτές – Διάθεση self-test σε μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | 5ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022 10:05 πμ |

Τα σχολεία θα επαναλειτουργήσουν κανονικά μετά τις γιορτές τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Όλοι οι μαθητές, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 5/1 έως και το Σάββατο 8/1 πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self-test) από τα φαρμακεία για τις δύο πρώτες εβδομάδες. Η διάθεσή τους θα γίνεται και την ημέρα των Θεοφανείων από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Για την πρώτη εβδομάδα (10-14 Ιανουαρίου), τα αυτοδιαγνωστικά τεστ θα πραγματοποιούνται από τους μαθητές και εκπαιδευτικούς έως και 24 ώρες πριν από τη Δευτέρα 10/1, την Τρίτη 11/1 και την Παρασκευή 14/1. Από τη δεύτερη εβδομάδα και εξής, θα πραγματοποιούνται από όλους τους μαθητές self-test δύο φορές την εβδομάδα, έως και 24 ώρες πριν από κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Το αποτέλεσμα θα δηλώνεται στην πλατφόρμα Edupass.gov.gr και οι μαθητές θα προσκομίζουν τη σχολική κάρτα τις παραπάνω αναφερόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου και παρακαλούμε για την απαρέγκλιτη τήρηση των κανόνων υγιεινής από όλους τους μαθητές.



Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *