MONO ΓΙΑ ΑΠΟΦΟIΤΟΥΣ: ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2021, ΠΡΟΣΟΧΗ : ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | 5ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021 2:40 μμ |

Σας κοινοποιούμε  Εγκυκλίους, Υποδείγματα και Οδηγίες σχετικά με την Υποβολή της Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021, κατά το διάστημα από Δευτέρα 8 Μαρτίου έως και Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.
Τα εν λόγω αρχεία έχουν ήδη αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ στο σύνδεσμο
https://www.minedu.gov.gr/news/48001-05-03-21-ypovoli-tis-aitisis-dilosis-gia-symmetoxi-apofoiton-stis-panelladikes-eksetaseis-ton-gel-i-epal-etous-2021-stin-prothesmia-apo-deftera-8-martiou-eos-kai-paraskevi-19-martiou-2021.
Η υποβολή των Αιτήσεων – Δηλώσεων των αποφοίτων για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου έτους 2021 θα γίνει στο Λύκειο αποφοίτησης ή στο πλησιέστερο στην κατοικία του αποφοίτου Λύκειο.  Οι λεπτομέρειες της διαδικασίας υποβολής, όπως επίσης την αίτηση – δήλωση, αναφέρονται στα επισυναπτόμενα έγγραφα.

Επίσης την ίδια περίοδο υπάρχει και η δυνατότητα συμπληρώσεων ήδη υποβληθεισών αιτήσεων δηλώσεων τελειοφοίτων, δηλαδή να προσθέσουν ειδικά μαθήματα ή προτίμηση για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές/Αστυνομικές σχολές κλπ.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ
1.  Η Αίτηση-Δήλωση των αποφοίτων συνοδεύεται υποχρεωτικά από ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου απόλυσης σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την επίδειξη ταυτότητας/διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου αποδεικτικού της ταυτοπροσωπίας τους, προκειμένου να ελεγχθεί η ορθή καταχώριση των στοιχείων.
2.      Μια έγχρωμη φωτογραφία
3.   Για τους υποψηφίους/ες (μαθητές/ριες και αποφοίτους) με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση θα πρέπει θα πρέπει μαζί με την Αίτηση – Δήλωση να καταθέσουν και τα σχετικά δικαιολογητικά (γνωμάτευση του ΚΕΣΥ ή του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου).

Υπενθυμίζουμε ότι, σε συμμόρφωση με τα έκτακτα μέτρα και τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. για την προστασία της κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19, η επικοινωνία με το σχολείο και η διεκπεραίωση της Αίτησης- Δήλωσης των αποφοίτων πραγματοποιείται αποκλειστικά μετά από ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή, αν αυτό δεν είναι εφικτό, τηλεφωνικά.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!

1_ΓΕΛ_-_ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ_Α-Δ_2021_ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ_signed

3_ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ_Α-Δ_ΓΕΛ_2021_ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ

4-ΟΔΗΓΙΕΣ-Α-Δ-ΓΕΛ-2021-ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ

9-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-ΜΟΥΣΙΚΩΝ-Α-Δ-ΓΕΛ-ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ-2021

11-ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ-ΜΟΥΣΙΚΩΝ-ΟΡΓΑΝΩΝ-Α-Δ-ΓΕΛ-ΕΠΑΛ-2021



Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *