Υποβολή Αίτησης–Δήλωσης τελειόφοιτων μαθητών για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2021

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | 5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2020 11:42 πμ |

Πολύ νωρίς φέτος τo πρώτο βήμα των τελειόφοιτων προς τις Πανελλαδικές Εξετάσεις! (ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ έως 30/11/20)

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2021 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ) υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.Σύμφωνα με σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ 5158 Β΄/2020 και 5156 Β΄/2020, η έναρξη της διαδικασίας υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης θα γίνεται εντός του μήνα Νοεμβρίου του σχολικού έτους, κατά το οποίο ο/η υποψήφιος/α επιθυμεί τη συμμετοχή του/της στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Ειδικά για τις πανελλαδικές εξετάσεις του έτους 2021, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου οι μαθητές θα υποβάλουν την Αίτηση-Δήλωση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη σχολική τους μονάδα, η οποία και θα καταχωριστεί ηλεκτρονικά. Με όμοια απόφαση θα καθοριστεί ο χρόνος και η διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων – Δηλώσεων των αποφοίτων για τις πανελλαδικές εξετάσεις του έτους 2021. Η προθεσμία για  έτος ορίζεται από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου ως και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020   ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).Οι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ θα υποβάλουν την Αίτηση-Δήλωση σε προθεσμία που θα οριστεί και θα ανακοινωθεί σε επόμενο στάδιο.

Κατεβάζουμε στον υπολογιστή μας και διαβάζουμε με τη σειρά τα επισυναπτόμενα 6 έγγραφα. Συμπληρώνουμε προσεκτικά, βάσει των οδηγιών, την Αίτηση-Δήλωση (επισυναπτόμενο 5), και την Αίτηση-Δήλωση για τα Μουσικά τμήματα( επισυναπτόμενο 6, αν μας αφορά). Στέλνουμε μέσα στην προθεσμία (Δευτέρα 30-11-20) στο mail του σχολείου: mail@5lyk-n-smyrn.att.sch.gr με το συμπληρωμένο(4) και αν χρειάζεται και το ( 5)

Επίσης μπορείτε να παρακολουθείτε, στην ιστοσελίδα του σχολείο μας https://blogs.sch.gr/5lyknsmy/πηγαίνoντας στο menu  και επιλέγοντας τον τίτλο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ, τις ανακοινώσεις που αφορούν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Ακολουθήστε τους συνδέσμους για να ανοίξουν τα αντίστοιχα έγγραφα. Επισκεφτείτε επίσης τον σύνδεσμο  https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/to-thema-exetaseis του ιστότοπου του Υπουργείου Παιδείας.

1.ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

2.ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ 2021

3. ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

4. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

5. ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

6. ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑΔεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση