ΒΡΑΒΕΥΣΗ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | 5ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017 10:29 μμ |

Γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που είχε διοργανώσει το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδας με θέμα: «Το παιδί θύμα του Ολοκαυτώματος». Το βίντεο που φιλοτέχνησαν οι μαθητές/τριες: Ανδρεοπούλου Ιωάννα, Γιαννακέας Αλέξανδρος, Μαυρίδη Ναταλία  «Το τελευταίο τρένο» πήρε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό και βραβεύτηκε. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! Το έπαθλο είναι εκπαιδευτική επίσκεψη στον ιστορικό χώρο του στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς και κανάλι όπου θα προβάλλεται το βίντεο στην εκπαιδευτική τηλεόραση.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους άλλους μαθητές Λεονάρντο Ντ’ Άντζελο, Μπαλκάμο Σπυρίδωνα, Μπόθου – Βουτεράκου Αικατερίνη για τo βίντεο που δημιούργησαν. Οι μαθητές μας, μέσα από αυτήν τη διαδικασία συζήτησαν, προσέγγισαν τη φρίκη του πολέμου και της εξολόθρευσης μεγάλων πληθυσμιακών ομάδων. Έτσι ενίσχυσαν την πεποίθησή τους ότι πρέπει να περιφρουρούμε τη δημοκρατία και να σεβόμαστε το διαφορετικό. Και πάλι συγχαρητήρια!

Προς ενημέρωσή σας και των μαθητών/τριών σας, παρατίθεται πίνακας των υποψηφιοτήτων που διακρίθηκαν από την Επιτροπή Αξιολόγησης, για συμμετοχή στην εκπαιδευτική εκδρομή. Θα ακολουθήσει το συντομότερο δυνατόν επίσημο έγγραφο της υπηρεσίας προς τις Σχολικές Μονάδες.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *