5ο ΓΕΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ένα σχολείο αλλιώτικο από τα άλλα!

Εγγραφές μαθητών

Ιούν 202328

Α’ φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής για το σχολικό έτος 2023-2024 από την Τετάρτη 28-06-2023 και ώρα 07:00 έως και την Παρασκευή 07-07-2023 και ώρα 23:59.

Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

71351_1η Εγκύκλιος _ ΗΛ_ΕΓΓΡΑΦΩΝ 2023-2024

Ηλεκτρονικά θα πρέπει να κάνουν φέτος οι γονείς τις εγγραφέςανανεώσεις εγγραφών και τις μετεγγραφές των μαθητών σε όλες τις τάξεις των δημόσιων Λυκείων για το σχολικό έτος 2023-24.

Οι αιτήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr). Η είσοδος στην εφαρμογή e-εγγραφές θα πραγματοποιηθεί με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis). Ο κηδεμόνας που θα υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) θα πρέπει να είναι αυτός/ή που έχει δηλωθεί ως «Κηδεμόνας E-eggrafes» στο σχολείο όπου φοιτά τώρα ο μαθητής.

 

Για να γίνει αυτό, και, προκειμένου να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία θα πρέπει: α. ο γονέας/κηδεμόνας που θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση (Κηδεμόνας E-eggrafes) να συμπληρώσει τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση και β. ο έτερος κηδεμόνας να συμπληρώσει την Υπεύθυνη Δήλωση που τον αφορά και να τις αποστείλουν/καταθέσουν στο σχολείο.

 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στη συμπλήρωση των στοιχείων της Υπεύθυνης Δήλωσης από τον/τη γονέα/κηδεμόνα που θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής, καθώς θα πρέπει να συμπληρώσει ακριβώς τα στοιχεία του/της όπως εμφανίζονται στο taxisnet. Η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, βάσει της οποίας θα εγγραφεί-κατανεμηθεί ο μαθητής, είναι αυτή η οποία θα συμπληρώσετε στις υπεύθυνες δηλώσεις (θα πρέπει να ταυτίζεται και στις δύο Υ.Δ.).

 

Αν η διεύθυνση είναι διαφορετική από αυτή, που έχει ήδη δηλωθεί στο σχολείο και έχει καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα myschool, δηλαδή δεν κατοικείτε πλέον στην ίδια διεύθυνση, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε έγκαιρα με τη σχολική μονάδα όπου φοιτά τώρα ο/η μαθητής/τρια και να προσκομίσετε τα σχετικά δικαιολογητικά που θα σας ζητήσουν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αλλαγή.

Κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή, θα χρειαστούν εκτός των κωδικών ΓΓΠΣ (taxis):

α) Η ακριβής ημερομηνία γέννησης του/της μαθητή/τριας, η οποία είναι αυτή που έχει ήδη δηλωθεί στο σχολείο και έχει καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα myschool. Αν υπάρχει θέμα διόρθωσης, παρακαλείστε να την πραγματοποιήσετε άμεσα στο σχολείο όπου φοιτά τώρα ο/η μαθητής/τρια, μετά από επικοινωνία με τη σχολική
μονάδα που θα σας ενημερώσει για τις απαραίτητες διαδικασίες.

β) Ο Αριθμός Μητρώου μαθητή/τριας, ο οποίος αναγράφεται σε έγγραφα από το σχολείο, όπως η βαθμολογία της τρέχουσας σχολικής χρονιάς. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο τέτοιο έγγραφο στη διάθεσή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο για να σας δώσουν τον αριθμό. Επισημαίνεται ότι η εφαρμογή e-εγγραφές δεν διατηρεί αρχείο αιτήσεων προηγούμενων ετών. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, όλα τα στοιχεία που έχουν καταχωριστεί διαγράφονται.

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Γονείς και κηδεμόνες| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εγγραφές μαθητών    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Είσοδος στη ραδιοφωνική εκπομπή του σχολείου:

Είσοδος στη ραδιοφωνική εκπομπή του σχολείου:
European Radio Logo

Ιστορικό

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μετάφραση

To σχολείο μας στη Βουλή!

5o ΓΕΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Ευ. Ναπολέοντος 12, Κέρκυρα,
T.K. 49100
τηλ. 26610 41841
fax: 26610 34413
mail@5lyk-kerkyr.ker.sch.gr

Σχεδιασμός ιστοσελίδας: Φαγογένης Βασίλης
(Μαθηματικός, 5ο ΓΕΛ Κέρκυρας)
Ιούλιος 2012

RSS Διαβάστε σήμερα…

  • Νάντια Κωνσταντοπούλου
    Από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες του ελαφρού τραγουδιού, σφράγισε με την παρουσία και τη φωνή της τις δεκαετίες του ’60 και του ’70.
  • Θεόδωρος Αντωνίου: Ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους συνθέτες
    Έλληνας συνθέτης, αρχιμουσικός και μουσικοπαιδαγωγός, από τους σημαντικότερους και πολυγραφότερους έλληνες συνθέτες λόγιας μουσικής, με διεθνή παρουσία.
  • Μπέρτολτ Μπρεχτ: Η ζωή, τα ποιήματα και τα θεατρικά έργα ενός πρωτοπόρου συγγραφέα και σκηνοθέτη
    Γερμανός ποιητής, θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης, που θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους μεταρρυθμιστές του θεάτρου τον 20ό αιώνα.
  • Σίρλεϊ Τεμπλ
    Αμερικανίδα ηθοποιός, ιδιαίτερα δημοφιλής τη δεκαετία του 1930. Είναι η νεότερη ηθοποιός που βραβεύτηκε με Όσκαρ, σε ηλικία μόλις 7 ετών!
  • Σωτήριος Θεοχαρόπουλος
    Πρόκριτος της επαρχίας Καλαβρύτων, που μετείχε στην Επανάσταση του 1821 και διέθεσε μεγάλο μέρος της περιουσίας του για τους σκοπούς του Αγώνα.
  • Μπόρις Πάστερνακ
    Ρώσος ποιητής και πεζογράφος, βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας. Είναι παγκοσμίως γνωστός, κυρίως για το μυθιστόρημά του «Δόκτωρ Ζιβάγκο».
  • Λόρα Ίνγκαλς - Ουάιλντερ
    Αμερικανίδα συγγραφέας, δασκάλα και δημοσιογράφος. Είναι γνωστή για την αυτοβιογραφική σειρά παιδικών βιβλίων με πιο γνωστό «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι», που μεταφέρθηκε με επιτυχία στην μικρή οθόνη το 1974.
  • Τζένη Βάνου
    Σπουδαία ερμηνεύτρια του ελαφρού τραγουδιού, με τη μοναδική βραχνάδα και το τζαζ ηχόχρωμα στη φωνή της...
  • Άρθουρ Μίλερ
    Ο αμε­ρικανός θεατρικός συγγραφέας Άρθουρ Μίλερ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους δραματουργούς του 20ού αιώνα. Σε γενικές γραμμές στο έργο του απεικονίζεται η σκοτεινή πλευρά του αμερικανικού ονείρου.
  • Παύλος Μπακογιάννης: Ο μάρτυρας της Δημοκρατίας
    Δημοσιογράφος και βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» στις 26 Σεπτεμβρίου 1989 στην Αθήνα
  • Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος
    Στρατιωτικός και πολιτικός· από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, διετέλεσε επί σειρά ετών υπουργός στις κυβερνήσεις του...
  • Τα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα
    Τα Δωδεκάνησα (για την ακρίβεια είναι 14) ήταν από αρχαιοτάτων χρόνων δεμένα με τις τύχες του Ελληνισμού. Εν τούτοις, μόλις το 1947 ενσωματώθηκαν στο ελληνικό κράτος.
  • Ρωσοϊαπωνικός Πόλεμος
    Διάρκεσε περίπου δύο χρόνια (8 Φεβρουαρίου 1904 - 5 Σεπτεμβρίου 1905), με νικήτρια τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, τόσο στο στρατιωτικό, όσο και στο διπλωματικό επίπεδο...
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
    Όλα τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών πολιτικών εφημερίδων. Δείτε αναλυτικά τα θέματα που φιλοξενούνται σήμερα στην πρώτη σελίδα τους.
  • Μολιέρος
    Μολιέρος ήταν το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Γάλλου θεατρικού συγγραφέα και ηθοποιού Ζαν Μπατίστ Ποκλέν, ενός από τους κορυφαίους δραματουργούς όλων των εποχών.
  • Λυκούργος Λογοθέτης
    Πολιτικός και στρατιωτικός ηγέτης της Σάμου, κατά την Επανάσταση του 1821, με σημαντικό έργο τα προεπαναστατικά και μετεπαναστατικά χρόνια.
  • Γιώργος Βρασιβανόπουλος
    Έλληνας ηθοποιός, σεναριογράφος και μεταφραστής. Έπαιξε σε περισσότερες από τριάντα ταινίες, ενώ κάποιες από αυτές βασίστηκαν σε δικά του σενάρια...
  • Φάνια Καπλάν: Η γυναίκα που προσπάθησε να δολοφονήσει τον Λένιν
    Ρωσίδα επαναστάτρια, που έμεινε στην ιστορία επειδή αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον ηγέτη της «Οκτωβριανής Επανάστασης» Βλαντιμίρ Λένιν.
  • Ο Αλέξης Τσίπρας στο τιμόνι του Συνασπισμού
    Στις 10 Φεβρουαρίου 2008, ο 33χρονος Αλέξης Τσίπρας εκλέγεται πρόεδρος του Συνασπισμού της Αριστεράς και των Κινημάτων Οικολογίας (ΣΥΝ), της μεγαλύτερης συνιστώσας της εκλογικής συμμαχίας Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ)...
  • Άγιος Χαραλάμπης
    Ιερομάρτυρας της Χριστιανοσύνης,η μνήμη του οποίου τιμάται στις 10 Φεβρουαρίου. Στις πηγές αναφέρεται και ως Χαράλαμπος, όπως έχει επικρατήσει να αναφέρεται, και ως Χαραλάμπιος

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Σκακιστική άσκηση



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων