5ο ΓΕΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ένα σχολείο αλλιώτικο από τα άλλα!

VIDEO τραγουδιών εκδήλωσης Μον Ρεπό 24.6.2015

Ιούν 201525

Στις 24 Ιουνίου 2015 το σχολείο μας συμμετείχε στο «10 Πολιτιστικό & Αθλητικό Φεστιβάλ» που διοργάνωσε το ΕΣΥΝ (Εθνικό ΣΥμβούλιο κατά των Ναρκωτικών) με τη θεατρική ομάδα και το μουσικό τμήμα.

Το φινάλε στην παράσταση ήταν ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα που οι δυο υπέροχες φωνές, η Δήμητρα και η Δανάη, φρόντισαν να αποζημιώσουν το κοινό. Δείτε τα video των τραγουδιών: (από τη θεατρική παράσταση)

Το όνειρο (από τη θεατρική παράσταση)

Παιδί μου ώρα σου καλή(από τη θεατρική παράσταση)

Let it be – People help the people

Μαμά

Σχολικά όνειρα – Μαθητικά χρόνια

 

Το video του θεατρικού, λόγω του μεγάλου του όγκου σε μέγεθος δεν θα αναρτηθεί ξανά (έχει ήδη αναρτηθεί εδώ η παράσταση που παίχτηκε στην Ιόνιο Ακαδημία). Το video της παράστασης στο Μον Ρεπό θα είναι διαθέσιμο σε DVD από το σχολείο μας τις προσεχείς ημέρες για όποιον μαθητή θέλει αντίγραφο.

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Μουσική, Σχολικές γιορτές| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο VIDEO τραγουδιών εκδήλωσης Μον Ρεπό 24.6.2015    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Είσοδος στη ραδιοφωνική εκπομπή του σχολείου:

Είσοδος στη ραδιοφωνική εκπομπή του σχολείου:
European Radio Logo

Ιστορικό

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μετάφραση

To σχολείο μας στη Βουλή!

5o ΓΕΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Ευ. Ναπολέοντος 12, Κέρκυρα,
T.K. 49100
τηλ. 26610 41841
fax: 26610 34413
mail@5lyk-kerkyr.ker.sch.gr

Σχεδιασμός ιστοσελίδας: Φαγογένης Βασίλης
(Μαθηματικός, 5ο ΓΕΛ Κέρκυρας)
Ιούλιος 2012

RSS Διαβάστε σήμερα…

  • Η Ποινική Ευθύνη των Υπουργών
    Η ελληνική νομοθεσία προβλέπει ειδική διαδικασία για την εκδίκαση των ποινικών αδικημάτων των μελών της κυβέρνησης, που τελέστηκαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους...
  • Ίταλο Καλβίνο
    Δημοσιογράφος, διηγηματογράφος και μυθιστοριογράφος, ένας από τους πιο σημαντικούς και ξεχωριστούς ιταλούς πεζογράφους του 20ού αιώνα.
  • Χέρμις Παν
    Ελληνοαμερικανός χορογράφος και χορευτής, που άφησε εποχή με τις χορογραφίες του σε δεκάδες κινηματογραφικά μιούζικαλ ως συνεργάτης του Φρεντ Αστέρ και της Τζίντζερ Ρότζερς.
  • Λέων ΣΤ’ ο Σοφός
    Αυτοκράτορας του Βυζαντίου. Tου αποδόθηκε το προσωνύμιο Σοφός, λόγω της μεγάλης του μόρφωσης και του συγγραφικού του έργου.
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
    Όλα τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών πολιτικών εφημερίδων. Δείτε αναλυτικά τα θέματα που φιλοξενούνται σήμερα στην πρώτη σελίδα τους.
  • Μαριάντζελα Μελάτο
    Μία από τις σημαντικότερες ιταλίδες ηθοποιούς της γενιάς της και από τις πιο αστραφτερές ξανθιές του ιταλικού κινηματογράφου.
  • Τζέρεμι Άιρονς
    Ο Τζέρεμι Άιρονς είναι ένας από τους σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του, με κλασική θεατρική παιδεία, σπουδαία υποκριτικά προσόντα και εικόνα αντιστάρ.
  • Τζέικ ΛαΜότα
    Αμερικανός πυγμάχος, παγκόσμιος πρωταθλητής μέσων βαρών. Τη ζωή του μετέφερε στον κινηματογράφο ο Μάρτιν Σκορσέζε.
  • Εμίλ Ζάτοπεκ: Ο «άνθρωπος - ατμομηχανή»
    Αθλητής - θρύλος των δρόμων αντοχής. Κατέκτησε τέσσερα χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και ένα αργυρό με τα χρώματα της Τσεχοσλοβακίας και δημιούργησε 18 παγκόσμια ρεκόρ.
  • Αμάλια Ερνάντες
    Διακεκριμένη μεξικανίδα χορεύτρια, χορογράφος και παιδαγωγός, που ειδικεύτηκε στη μελέτη των μεξικάνικων χορών και του μεξικάνικου φολκλόρ.
  • Ένωσις Κέντρου
    Κομματισμός σχηματισμός, που δέσποσε στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας τη δεκαετία του 1960 και μέχρι την επιβολή της Δικτατορίας. 
  • Κέρεν
    Μουσικό έργο για σόλο τρομπόνι του Ιάνη Ξενάκη, το μοναδικό που συνέθεσε ο σπουδαίος έλληνας συνθέτης για σόλο πνευστό όργανο.
  • Μαρίνος Μητραλέξης: Ο έλληνας καμικάζι
    Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, που έγραψε ιστορία κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου, με τον εμβολισμό και την κατάρριψη εχθρικού αεροπλάνου.
  • Κουρτ Ζάντερλινγκ
    Γερμανός διευθυντής ορχήστρας, από τους κορυφαίους του 20ου αιώνα. Ξεχώρισε για τις ερμηνείες έργων των Μπετόβεν, Μπραμς, Σιμπέλιους και Σοστακόβιτς.
  • Κώστας Γεωργάκης
    Φοιτητής της Γεωλογίας από την Κέρκυρα, που αυτοπυρπολήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1970 στη Γένοβα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς της Ελλάδας.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Σκακιστική άσκηση



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων