ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο σύλλογος αποφοίτων του Πέμπτου γυμνασίου-λυκείου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή του, που θα πραγματοποιηθεί στο bar restaurant OMILOS, στην Νέα Παραλία, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στις 8:00 μμ.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, απόδοση τιμής στα ζευγάρια, που και τα δύο μέλη τους υπήρξαν μαθητές του Πέμπτου, σε απόφοιτους που διακρίθηκαν μέσα στο 2018 και στους τρεις πρώτους μαθητές του λυκείου μας, που διακρίθηκαν στις εισαγωγικές εξετάσεις στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, στις εξετάσεις της προηγούμενης χρονιάς. Θα αποδοθεί τιμή στις δύο ομάδες μαθητών του Πέμπτου που πρώτευσαν στο τηλεοπτικό παιχνίδι γνώσεων της κρατικής τηλεόρασης ‘’Μήπως Γνωρίζετε’’ και θα υπάρξει αναβίωση των προσπαθειών των συμμαθητών μας με διηγήσεις των πρωταγωνιστών και προβολή φωτογραφιών της εποχής, καθώς και μία έκπληξη. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης λαχειοφόρο αγορά, με προσφορές επιχειρηματιών-αποφοίτων του σχολείου μας. Η λίστα με τις προσφορές των επιχειρηματιών θα υπάρχει εκτυπωμένη και διανεμημένη στην αίθουσα της εκδήλωσης, την ημέρα της διεξαγωγής, όπως επίσης θα αναρτηθεί στην διαδικτυακή σελίδα του συλλόγου μας, πριν από την εκδήλωση.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Ο OMILOS θα περιποιηθεί τους συμμετέχοντες με ιδιαίτερη προσφορά συνοδευτικών εδεσμάτων, βάση συμφωνίας με το σύλλογο. Μετά το τέλος του τελετουργικού μέρους της εκδήλωσης θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα, με επιλογή από DJ, από τις αγαπημένες δεκαετίες. Θα υπάρχει επίσης ειδική πρόβλεψη για τους-τις καπνίζοντες, σε ειδικό χώρο, που θα βρίσκεται εφαπτόμενος με τον κεντρικό χώρο του καταστήματος. O OMILOS βρίσκεται στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης,  Μ. Αλεξάνδρου 12, τηλ. 2310869950

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση