Επανεξέταση προσφορών εκπαιδευτικής εκδρομής μετά από ένσταση

Πράξη 4η

Θέμα: «Επανεξέταση προσφορών μετά από ένσταση»

Στη Θεσσαλονίκη και στο γραφείο του 5ου Γυμνασίου, σήμερα Πέμπτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, ύστερα από πρόσκληση της Δ/ντριας κ. Ζωής Τερλιμπάκου, συνεδρίασε εκ νέου η επιτροπή αξιολόγησης προσφορών για την εκδρομή στην Αθήνα του σχολείου μας (όπως αναφέρεται στην πράξη 3/12-11-2018) με θέμα την επανεξέταση των εν λόγω προσφορών μετά την υποβολή ένστασης από  το ταξιδιωτικό γραφείο Connection Travel με αριθμ. πρωτ. 555/13-11-2018.

Η επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη

α) την Υ.Α. 33120/ΓΔ4/2017, Αρ.13, ΦΕΚ 681/Β/6-3-2017 σχετικά με εκδρομές-εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών-μαθητριών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός χώρας,

β) τις προσφορές που αναφέρονται στην πράξη 3/12-11-2018 του βιβλίου πράξεων του Διευθυντή

αποφασίζει ομόφωνα

αποδέχεται την προσφορά του Mazi Travel για το ξενοδοχείο Titania για τους παρακάτω λόγους

α) Η εν λόγω προσφορά πληροί τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση της εκδρομής, που αναρτήθηκε απ’ το σχολείο και εγγυάται την καλύτερη σε προσφερόμενες υπηρεσίες και ασφαλέστερη σε οργάνωση εκδρομή σε συνδυασμό με την πλέον συμφέρουσα τιμή για το ξενοδοχείο προτίμησης μας.

β) η θέση του ξενοδοχείου Titania είναι η πλέον ασφαλέστερη για τους μαθητές μας καθώς θα μετακινούνται πεζή στο ιστορικό κέντρο με βάση το πρόγραμμα της εκδρομής και η πλησιέστερη στη Βουλή των Ελλήνων, η επίσκεψη στην οποία αποτελεί τον βασικό προορισμό της εκδρομής.

γ) Το σχολείο μας έχει άριστη εμπειρία από τη συνεργασία και τη διαμονή στο εν λόγω ξενοδοχείο ως προς τις παρεχόμενη υπηρεσίες.

δ) Επιπροσθέτως, στο φάκελο της συγκεκριμένης προσφοράς υπάρχει επιβεβαίωση κράτησης /διαθεσιμότητας των δωματίων.

Για το λόγο αυτό συντάχθηκε η παρούσα πράξη και υπογράφεται

Τα μέλη                                                                                                Η Δ/ντρια

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση