ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Αγαπητοί γονείς, χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Όπως ήδη θα ξέρετε, τα σχολεία θα επαναλειτουργήσουν κανονικά μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, τη Δευτέρα 10 Ιανουάριου. Σας ενημερώνουμε λοιπόν για τα εξής, σύμφωνα με τα νέα μέτρα του Υπουργείου Παιδείας ΦΕΚ Β΄ 7/06-01-2022

 • Οι μαθητές, εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι, θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 5 Ιανουάριου ως και το Σάββατο 8 Ιανουάριου, πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των δυο πρώτων εβδομάδων επαναλειτουργίας των σχολείων, δηλαδή από 10 Ιανουάριου έως και 21 Ιανουάριου 2022.
 • Για την πρώτη εβδομάδα (10-15/1) τα self-test που πρέπει να πραγματοποιηθούν είναι 3 και πρέπει να γίνουν έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (10/1), της Τρίτης (11/1) και της Παρασκευής (14/1) δηλαδή Κυριακή βράδυ 9/1, Δευτέρα βράδυ 10/1 και Πέμπτη βράδυ 13/1.
 • Από την μεθεπόμενη εβδομάδα θα γίνονται 2 self-test. Το πρώτο κάθε Δευτέρα για Τρίτη και το δεύτερο κάθε Πέμπτη για Παρασκευή.
 • Η δήλωση και το αποτέλεσμα καταχωρίζεται στην πλατφόρμα edupass.gov.gr       από την οποία εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID- 19
 • Παρακαλούμε η καταχώριση να γίνεται έγκαιρα το προηγούμενο βράδυ.
 • Οι μαθητές/τριες που δεν θα έχουν κάνει και δηλώσει το self test δεν θα μπαίνουν στο μάθημα και θα παίρνουν απουσίες.
 • Θυμίζουμε ότι οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν καθημερινά μαζί τους δυο μάσκες, καθώς συμβαίνει συχνά οι μάσκες να σπάνε ή να λερώνονται.
 • Εννοείται ότι σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος πρέπει να ενημερώσετε άμεσα το σχολείο.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Δείτε τον παρακάτω πίνακα με τις ενέργειες για κάθε περίπτωσηΛήψη αρχείου

 

Διαβάστε σχετικά τις ανακοινώσεις του Υπ. Παιδείας:
https://www.minedu.gov.gr/news/51109-05-01-22-erotiseis-apantiseis-gia-ti-leitourgia-ton-sxoleion

 

Δείτε ακόμα τον παρακάτω πίνακα

 

Οι στενές επαφές κρούσματοςΛήψη αρχείου

 

Για τις στενές επαφές του κρούσματος κορωνοϊού, προβλέπονται διαφορετικά μέτρα για τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους.

-Οι ανεμβολίαστοι μαθητές και εκπαιδευτικοί του τμήματος στο οποίο βρέθηκε κρούσμα:

 • 2 εργαστηριακά τεστ – rapid test  τις μέρες 0 και 7 και
 • 2 self test τις μέρες 3 και 5
 • εάν οι ανεμβολίαστοι μαθητές κάθονταν δίπλα ή στο αμέσως εμπρός ή πίσω θρανίο από το κρούσμα, υποβάλλονται σε καθημερινά αυτοδιαγνωστικά τεστ – self test καθημερινά στο διάστημα ανάμεσα στα rapid test

– Οι εμβολιασμένοι μαθητές και εκπαιδευτικοί του τμήματος στο οποίο βρέθηκε κρούσμα:

 • 2 αυτοδιαγνωστικά τεστ self test ανεξαρτήτως της θέσης στην οποία κάθονται.Οι επιβεβαιωτικοί έλεγχοι παρέχονται δωρεάν στα σταθερά σημεία επιβεβαιωτικού ελέγχου του ΕΟΔΥ.

 

Αναστολή λειτουργίας 

Ένα σχολικό τμήμα θα αναστέλλει τη δια ζώσης λειτουργία του και η διδασκαλία θα γίνεται μέσω τηλεκπαίδευσης όταν σε αυτό εντοπιστούν επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο 50%+1 μαθητές του.


Tα μέτρα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας για τη νέα σχολική χρονιά προβλέπουν τα εξής

Προσέλευση μαθητών- εκπαιδευτικών

Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα προσέρχονται στις σχολικές μονάδες ως εξής:

οι μαθητές με

 • πιστοποιητικό εμβολιασμού (για τους μαθητές 12 ετών και άνω) ή
 • βεβαίωση νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή
 • δήλωση αρνητικού self test, το οποίο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο την Τρίτη και Παρασκευή

οι εκπαιδευτικοί με

 • πιστοποιητικό εμβολιασμού ή
 • βεβαίωση νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή
 • βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού τεστ, το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιείται επίσης δύο φορές την εβδομάδα με ευθύνη και κόστος του εργαζομένου.Τι ισχύει σε περίπτωση επιβεβαιωμένου κρούσματος 

Απομακρύνεται από το σχολείο και παραμένει σε απομόνωση για τουλάχιστον 10 ημέρες, απέχοντας και από όλες τις εξωσχολικές δραστηριότητες καθώς και από κάθε άλλη μετακίνηση ή επαφή με άτομα εκτός του οικιακού περιβάλλοντος.

Επιστρέφει στη σχολική μονάδα μετά την παρέλευση τουλάχιστον 10 ημερών από την έναρξη των συμπτωμάτων ΚΑΙ την πάροδο τριών 24ώρων από την πλήρη υποχώρηση του πυρετού (χωρίς τη λήψη αντιπυρετικών) ΚΑΙ τη βελτίωση των άλλων συμπτωμάτων.

Για την επιστροφή στο σχολείο δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.


ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ΑΓΙΑΣΜΟΣ

 Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 8:30 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών,  ενώ οι υπόλοιποι μαθητές/μαθήτριες θα βρίσκονται στις αίθουσες.

Οι μαθητές/μαθήτριες για να εισέλθουν στο σχολείο θα πρέπει να έχουν

 • ηλεκτρονική βεβαίωση self-test που θα γίνει την Κυριακή 12/09/21 ή
 • πιστοποιητικό εμβολιασμού ή
 • πιστοποιητικό παρελθούσης νόσησης (τελευταίου εξαμήνου).

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου.

Μετά τον αγιασμό θα γίνει διανομή  βιβλίων κατά τμήμα και τα παιδιά θα αποχωρήσουν.

Καλή σχολική χρονιά!

 

Βρείτε εδώ τη ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ COVID-19Λήψη αρχείου

 

Στον παρακάτω σύνδεσμό μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για όσα θα ισχύουν για το σχολικό έτος που αρχίζει σχετικά με την προστασία από την εξάπλωση του Covid-19.

https://www.minedu.gov.gr/news/49890-3-9-21-asfales-anoigma-ton-sxoleion-gia-to-etos-2021-2023


 Διάθεση self-test για τους μαθητές από τα φαρμακεία

Τα Γραφεία Τύπου των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας ανακοινώνουν:

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έξι (6) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13-3/10), δηλαδή ολόκληρου του Σεπτεμβρίου, και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Υπενθυμίζεται ότι:

 • το self-test θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα 13/9,
 • ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self-test) είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές και τις μαθήτριες,
 • βεβαίωση self-test οφείλουν να φέρουν οι μαθητές που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (για τους μαθητές 12 ετών και άνω) ούτε βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου),
 • οι εμβολιασμένοι μαθητές δεν δικαιούνται δωρεάν self-test, καθώς δεν οφείλουν να τα διενεργούν εφόσον δεν προκύψει ειδικός λόγος,
 • η δωρεάν διάθεση self-test από τα φαρμακεία γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ώστε κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις να μπορούν να εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες.

Ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος είναι μία διαδικασία εύκολη και απλή, που χρησιμοποιείται και σε άλλες χώρες για τη λειτουργία των σχολείων, έχοντας βοηθήσει στον εντοπισμό χιλιάδων κρουσμάτων και στον συνακόλουθο περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην κοινότητα.

Πλέον, όμως, έχουμε και το εμβόλιο, ένα ισχυρό όπλο απέναντι στην COVID-19. Παροτρύνουμε τους γονείς μαθητών 12 ετών και άνω που δεν έχουν ακόμη εμβολιάσει τα παιδιά τους να σπεύσουν να αξιοποιήσουν αυτήν την ασπίδα προστασίας από τον ιό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο και στην οικοδόμηση τείχους ανοσίας.

Εδώ μπορείτε να δείτε συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών σχετικά με τον εμβολιασμό παιδιών και εφήβων: https://www.minedu.gov.gr/news/49873-2-9-2021-emvoliasmos-enanti-tou-koronoioy-sars-cov-2-paidion-kai-efivon-synitheis-erotiseis-apantiseis-sxetika-me-to-emvolio


ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-22 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9.00′ – 12.00′ 

 


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-22Λήψη αρχείου


ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-21 

 

Επισημαίνουμε ότι οι αντικειμενικοί λόγοι ανωτέρας βίας συνοδεύονται από αποδεικτικά στοιχεία

 Λήψη αρχείου

 


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 10-5-2021  

 

Αγαπητοί γονείς

Ενόψει της δια ζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων των Γυμνασίων, από τη Δευτέρα 10.05.2021, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19, μέσω δωρεάν αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές/τριες, και διενεργείται δύο (2) φορές την εβδομάδα, την προηγούμενη ημέρα της Δευτέρας και Πέμπτης, κάθε σχολικής εβδομάδας και πριν από την έναρξη των μαθημάτων.

Ο έλεγχος συνιστάται να διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στην σχολική μονάδα.

Η προμήθεια του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου γίνεται δωρεάν από το φαρμακείο από το φαρμακείο με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), και της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου ταυτοποίησης. Ειδικότερα, για τους ανήλικους μαθητές/τριες τον δωρεάν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο παραλαμβάνουν οι γονείς/κηδεμόνες τους, επιδεικνύοντας τον ΑΜΚΑ του/της ανηλίκου μαθητή/τριας και την αστυνομική ταυτότητα των ιδίων (γονέων/κηδεμόνων).

Επίσης, δύνανται μαθητές, αντί του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου να επιλέξουν τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) από επαγγελματία υγείας, είτε δωρεάν σε δημόσια δομή, στην οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα, είτε με επιβάρυνσή τους σε ιδιωτική δομή, εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν από την Δευτέρα.

Μετά την εξαγωγή αποτελέσματος:

α) Οι γονείς/κηδεμόνες επισκέπτονται την ηλεκτρονική πλατφόρμα

self-testing.gov.gr και αφού αυθεντικοποιηθούν, επιλέγουν την κατηγορία «Σχολική κάρτα για COVID-19» και ακολουθούν τη διαδικασία υποβολής του αποτελέσματος.

Εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, εκτυπώνουν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα την σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος.

Εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό, εκδίδεται από την πλατφόρμα σχολική κάρτα θετικού αποτελέσματος, την οποία εκτυπώνουν και στη συνέχεια μεταβαίνουν εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών σε μια από τις δημόσιες δομές, όπως αυτές είναι αναρτημένες στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr, για δωρεάν επαναληπτικό έλεγχο. Μέχρι να μεταβούν στη δημόσια δομή και μέχρι την ολοκλήρωση της κλινικής εκτίμησης και της αξιολόγησης των ευρημάτων, οι διαγνωσθέντες/είσες θετικοί/ες μαθητές/τριες και οι οικείοι τους παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ακολουθώντας τις οδηγίες του Πρωτοκόλλου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Στην περίπτωση κατά την οποία ο δωρεάν επαναληπτικός έλεγχος είναι θετικός, ακολουθείται το Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Εάν ο δωρεάν επαναληπτικός έλεγχος είναι αρνητικός, εκδίδεται σχετική βεβαίωση από δημόσια δομή, με την οποία βεβαιώνεται το αρνητικό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση αυτή, ο μαθητής/τρια επιστρέφει στον χώρο της σχολικής μονάδας, επιδεικνύοντας την ως άνω βεβαίωση.

 Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας COVID-19, για τους μαθητές/τριες  οι κηδεμόνες τους θα μπορούν να συντάσσουν και υπογράφουν χειρόγραφη δήλωση που θα περιέχει τα ίδια στοιχεία με τη σχολική κάρτα/δήλωση αποτελέσματος.

Ο/Η μαθητής/τρια θα επιδεικνύει απλώς (δεν θα παραδίδει) τη σχολική κάρτα εντός της τάξης, στον εκπαιδευτικό της πρώτης ώρας και θα τη φέρει μαζί του μέχρι τη διενέργεια του επόμενου διαγνωστικού ελέγχου.

Στην περίπτωση που μαθητής/τρια δεν επιδείξει την σχολική κάρτα κατά την είσοδό του/της στην τάξη, δεν γίνεται δεκτός/ή, λαμβάνει απουσία και απομακρύνεται από την σχολική μονάδα.

Οι γονείς/κηδεμόνες ενημερώνονται από το σχολείο για την υποχρέωση της διενέργειας του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου νόσησης κατά του κορωνοϊού δύο (2) φορές την εβδομάδα για κάθε μαθητή/τρια, προκειμένου να εξασφαλισθεί η μέγιστη δυνατή προστασία της εκπαιδευτικής κοινότητας, για τη δια ζώσης επαναλειτουργία της και στη συνέχεια προσέρχονται στο σχολείο για να παραλάβουν το/τη μαθητής/τρια τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Επιπρόσθετα, σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας παραμένει υποχρεωτική σε κλειστούς αλλά και ανοιχτούς χώρους, όπως και η τήρηση των αποστάσεων αλλά και η σχολαστική καθαριότητα .

 

 


 

Υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης ΕΔΕΑΥ εξ αποστάσεως

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
Αυτό τον καιρό περνάμε όλοι μια δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο στην ζωή μας. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται εγκλωβισμένοι, μόνοι και έχουν άγχος σε σχέση με όλο αυτό που αντιμετωπίζουν. Άλλοι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους και αντιμετωπίζουν σημαντικές οικονομικές δυσκολίες εξαιτίας του ιού.
Δεδομένης αυτής της πραγματικότητας, παρέχεται μέσα από το σχολείο η δυνατότητα συμβουλευτικής  και ψυχολογικής υποστήριξης εξ’αποστάσεως από την ψυχολόγο, Κρίστα Μπάκα και την κοινωνικό λειτουργό, Ελισάβετ Μπολάνου, της ΕΔΕΑΥ του σχολείου μέσω email.
Επομένως, όποιος γονέας επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει στα παρακάτω email: elibolanou@sch.gr ή kristabaka@sch.gr, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του μαθητή/της μαθήτριας, το σχολείο και το τμήμα στο οποίο φοιτά ο μαθητής/η μαθήτρια.
Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 17 / 2 / 2021

Βρείτε εδώ το νέο  ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ανά τμήμα που θα ισχύσει από 17/2/2021 

 


Χωροταξική κατανομή αποφοίτων Γυμνασίων σε Λύκεια αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Πειραιά για το σχολικό έτος 2021-22

Βρείτε εδώ τη δήλωση που πρέπει να συμπληρώσετε και να επιστρέψετε στο σχολείο έως την Παρασκευή 11/12/2020 


«Ενισχυτική διδασκαλία στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολικό
έτος 2020-2021»

Βρείτε όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα «Ενισχυτική Διδασκαλία στη Δ/θμια εκπαίδευση, σχολικό έτος 2020-2021»  εδώ 


 ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 • Κάθε μαθητής/τριας συνδέεται στην ψηφιακή τάξη με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ και το ΟΝΟΜΑ του/της στα Ελληνικά. Σε αντίθετη περίπτωση, ο/η διδάσκων/ουσα  ΔΕΝ  θα επιτρέπει την είσοδό του στην ψηφιακή τάξη.
 • Οι μαθητές/μαθήτριες μπαίνουν στο μάθημα με ανοιχτές κάμερες για να γίνει η πιστοποίησή τους από τους εκπαιδευτικούς και κλειστά μικρόφωνα. Στη συνέχεια ακολουθούν τις οδηγίες των εκπαιδευτικών.
 • Απαραίτητη κρίνεται η διατήρηση της ευπρέπειας και του αλληλοσεβασμού στην συμπεριφορά των μαθητών, καθώς και η τήρηση όλων των κανόνων της σχολικής τάξης. Σε αντίθετη περίπτωση ο/η εκπαιδευτικός προειδοποιεί και στη συνέχεια αποβάλλει τον/την μαθητή/τρια από το μάθημα.

 

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 11/11 ΚΑΙ ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ 

Βρείτε εδώ το νέο πρόγραμμα  ανά τμήμα και το νέο ωράριο  λειτουργίας για τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση που θα ισχύει από 11 Νοεμβρίου 2020 

 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα  9/11 και έως την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων οι μαθητές/τριες  του σχολείου μας θα παρακολουθούν μαθήματα εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας  Webex Meetings σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμά τους ανά τμήμα

Ένα αρχείο με τα  links των καθηγητών για τις ψηφιακές τους τάξεις θα σας σταλεί στα e-mail που έχετε δηλώσει στο σχολείο

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στις εκπαιδευτικές πλατφόρμες

e-me και eclass θα γίνεται ανάρτηση ασκήσεων για καλύτερη εμπέδωση των  μαθημάτων.

Για αυτό παρακαλούνται οι μαθητές να εισέρχονται στις διευθύνσεις

https://e-me.edu.gr/        και  https://eclass.sch.gr/ με το όνομα χρήστη και τον  κωδικό πρόσβασης τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο όπου μπορούν να εγγραφούν στα αναρτημένα μαθήματα των εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Και στις δύο πλατφόρμες κάνουν χρήση των ίδιων κωδικών.