Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου στο πλευρό της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Καρδίτσας

Δεκ 201718

Μια πολυπληθής αντιπροσωπεία της ομάδας ποδοσφαίρου της πόλης μας «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» με επικεφαλής το μέλος της Διοίκησης κ. Κρανή, αποτελούμενη από τον προπονητή κ. Βαζάκα Γιώργο, το βοηθό του κ. Μπούτα Παναγιώτη, και τους ποδοσφαιριστές κ.κ. Μπιτέλη, Τζέκο, Θεοδωράκη, Καρρίκι, Πλαβούκο, Σταματάκη και Ποζατζίδη επισκέφτηκανχθες το Σχολείο μας μετά από σχετική πρόσκληση, για μια εκ βαθέων συζήτηση με θέμα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τους συντελεστές του.

Στο σχολείο τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής κ. Φώτης Κατσάρος με τους διοργανωτές της Εκδήλωσης καθηγητές κ.κ. Αθανασίου Κώστα και Αλεξίου Βασίλειο. Στη συνέχεια μετέβησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων, όπου σε κλίμα ενθουσιασμού αρχικά συνομίλησαν χαλαρά με τους μαθητές.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός Γιώργος Μπιτέλης που ευχαρίστησε τους μαθητές για το αφιέρωμα και για την υποδοχή, προσκαλώντας τους να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια της ομάδας, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Σπάρτης, προσφέροντας στη συνέχεια ένα αναμνηστικό λάβαρο της ομάδας στον κ. Αλεξίου, συγκινημένος, αφού, όπως έγινε γνωστό ήταν και καθηγητής του, όταν ξεκινούσε τα πρώτα του «επαγγελματικά» βήματα στο ποδόσφαιροΟι μαθητές του σχολείου στα πλαίσια της οργάνωσης της εκδήλωσης είχαν διατυπώσει στον κ. Αλεξίου τις ερωτήσεις τους, οι οποίες ομαδοποιήθηκαν σε τρεις «κατηγορίες»:

 

 

προς τους προπονητές, προς τους ποδοσφαιριστές και προς όποιον ήθελαν ονομαστικά. Οι ερωτήσεις εξέπληξαν πολλές φορές τους καλεσμένους, γιατί πέρα από τη δεδομένη αγάπη τους για το ποδόσφαιρο (και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) εστίαζαν και σε θέματα οικονομικής, αθλητικής, ψυχολογικής και τεχνικής φύσεως.

Η αντιπροσωπεία υποσχέθηκε να δώσει  έως την Τετάρτη εισιτήρια στους μαθητές για τον ερχόμενο αγώνα με τον Α.Ο. Σπάρτης και τους προσκάλεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα, επιδεικνύοντας το φίλαθλο πνεύμα που μπορεί να στηρίξει ουσιαστικά την προσπάθεια της ομάδας. Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου με τη σειρά τους υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τη δική τους κερκίδα την Πέμπτη ( και ώρα 15:00) με αντίπαλο τον ισχυρό Α.Ο. Σπάρτης.

 

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε μετά από 1,5 ώρα (!).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεκέμβριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ιστορικό

 

 

 

DSC08255

DSC03568

DSC08243

 

 



Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων