Αρχική » Οι συντονίστριες και οι συντονιστές εκπαιδευτικοί της δράσης του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας

Kατηγορίες

Οι συντονίστριες και οι συντονιστές εκπαιδευτικοί της δράσης του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας

Αυγέρη Μαρία: Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας ως ξένης/διεθνούς γλώσσας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Εργάζεται ως μόνιμη εκπαιδευτικός στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το 1999. Η ανάπτυξη δεξιοτήτων, κριτικής σκέψης, αυτονομίας και πολυπολιτισμικής συνείδησης των μαθητών/τριών αποτελούν τους κύριους στόχους της διδασκαλίας της.

Βάκα Αναστασία: Χημικός Μηχανικός (ΕΜΠ), αναπληρώτρια καθηγήτρια του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ (Keele,UK) και Παιδαγωγός Ειδικής Αγωγής ( Παν. Αιγαίου). Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων ( ΕΟΠΠΕΠ) με εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα. Σύμβουλος και Επιθεωρητής πάνω σε συστήματα Ποιοτικής Διαχείρισης Εταιρειών, με πολυετή εμπειρία ως στέλεχος στην Lafarge – ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Ε.

Βιντζηλαίου Χριστίνα: Φιλόλογος, καθηγήτρια του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση από το 2005.

Γιοβανούδη Βίκυ: Φιλόλογος, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας,  κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική αγωγή και εκπαίδευση ατόμων  με  προβλήματα προφορικού και γραπτού λόγου» της σχολής ανθρωπιστικών επιστημών Του  Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Επίσης έχει ολοκληρώσει ετήσιο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στο Πρόγραμμα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Εργάζεται στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση από το 2008, υποστηρίζοντας μαθητές κυρίως με μαθησιακές δυσκολίες.

Δούνη Δήμητρα: Φιλόλογος, καθηγήτρια του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας. Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 1995 εργάζεται ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα και από το 2005 στη δημόσια εκπαίδευση με στόχο ένα δημόσιο σχολείο ανοιχτό, δημοκρατικό που στηρίζεται στη συνεργατική μάθηση στην ισότητα και στο σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Ευαγγελοπούλου Ευρώπη: Φιλόλογος, καθηγήτρια του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας , απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με πτυχίο ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό στο Τμήμα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της ΣΕΛΕΤΕ. Εργάζεται από το 2008 στη δημόσια Εκπαίδευση. Ασχολείται με το θέατρο στο Νέο Σχολείο και στηρίζει τη θεατρική ομάδα του σχολείου της.

Ηλιοπούλου Ιωάννα: Φιλόλογος, καθηγήτρια στο 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο ΠΜΣ «Εκπαίδευση και Πολιτισμός» του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στην Παιδαγωγική Ψυχολογία και Εκπαιδευτική Πράξη. Έχει εργαστεί ως Παιδαγωγός στο ΚΨΥ Χαλκίδας, από το 1998 υπηρετεί στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση και από το 2012 ως το 2018 ήταν υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Ν. Εύβοιας. Η γνωστική και ψυχοκοινωνική ανάπτυξη παιδιών και εφήβων και οι διαπροσωπικές σχέσεις στο σχολείο βρίσκονται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων της σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησε και υπηρετεί.

Θεοδωροπούλου Μαρία: Θεολόγος, καθηγήτρια στο 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας…

Καλόσακας Χαράλαμπος: Φιλόλογος, καθηγητής στο 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, εργάζεται από το 1991 στη δημόσια εκπαίδευση και από το 2002 σε σχολεία της Χαλκίδας. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού Α΄ και Β΄ Επιπέδου στην Εφαρμογή Ψηφιακών Τεχνολογιών στη Διδακτική Πράξη. Έχει υλοποιήσει Πολιτιστικά Προγράμματα ιστορικού ενδιαφέροντος και επιδίωξή του ένα σχολείο ”ανοιχτό στην κοινωνία”

Καράγιωργα Υπαπαντή: Καθηγήτρια Γαλλικής γλώσσας του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, πτυχιούχος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται από το 1998 στη δημόσια εκπαίδευση στην Ελλάδα, με στόχο την διάδοση της γαλλικής γλώσσας, του γαλλικού πολιτισμού και γενικότερα την προώθηση ανθρώπινων αξιών.

Κατσάνος Γιάννης: Φιλόλογος, διευθυντής 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Συγκριτική Γραμματολογία του Πανεπιστημίου Aix-Marseille. Εργάζεται από το 1989 στη δημόσια εκπαίδευση στην Ελλάδα, τη Γαλλία και το Βέλγιο, όπου δραστηριοποιείται στο πλαίσιο των καθηκόντων του για την οικοδόμηση ενός σχολείου συμπεριληπτικού, πολυπολιτισμικού και δημοκρατικού, ανοιχτού στην κοινωνία.

Κοροπούλη Ειρήνη: Φιλόλογος, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας. Εργάζεται σε δημόσια σχολεία από το 2008 ως ωρομίσθια και αναπληρώτρια. Έχει διδάξει ελληνικά σε τάξεις υποδοχής προσφύγων στο πλαίσιο της συμπερίληψής τους στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Έχει επιμορφωθεί στην Ειδική αγωγή, τη Συμβουλευτική και τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση.

Μαλάμου Ιωάννα: Μηχανολόγος, καθηγήτρια του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας με διδακτική εμπειρία σε Α.Τ.Ε.Ι., Τ.Ε.Λ. Τ.Ε.Σ. και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης. Θήτευσε ως Διευθύντρια στα Ι.Ε.Κ. Χαλκίδας, υπήρξε Σύμβουλος εταιρειών δικτυακού, διαδικτυακού Μάρκετινγκ, ενεργειακών μελετών και διετέλεσε Συντονίστρια εξακτίνωσης επιμορφωτικών προγραμμάτων Π.Ε.Κ. Στερεάς Ελλάδας, Υπεύθυνη και Εισηγήτρια προγραμμάτων, ημερίδων στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συμμετείχε σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Μανώλη Διαλεχτή: Θεολόγος, καθηγήτρια στο 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, κάτοχος πτυχιούχος της Θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ. , εργάζεται από το 1993 στη δημόσια εκπαίδευση σε σχολεία της Θεσσαλονίκης και της Χαλκίδας. Εργάζεται με διάθεση και στοργική αγάπη για τη διάδοση των αρετών της χριστιανικής διδασκαλίας, για ένα χαρούμενο και δημοκρατικό σχολείο.

Μωλέ Γεωργία: Φυσικός, καθηγήτρια του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθήνας. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός από το 2000 σε δημόσια ελληνικά σχολεία. Θεωρεί ότι η εκπαίδευση είναι θεμέλιος λίθος της κοινωνίας και από τη θέση της βιώνει τη μεγάλη ευθύνη του εκπαιδευτικού να παιδεύσει τους αυριανούς υπευθύνους πολίτες της χώρας μας.

Πινακούλιας Ηλίας: Φιλόλογος, αναπληρωτής καθηγητής στο 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας. Υποψήφιος διδάκτωρ Βυζαντινής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συμμετέχει από το 2013 σε ερευνητικά προγράμματα για την ανάδειξη των βυζαντινών και μεταβυζαντινών μνημείων της Ελλάδας. Υπότροφος του Πανεπιστημίου του Harvard (2017) και του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (2017-2020).

Σιμιτζή Αγγελική : Μαθηματικός, καθηγήτρια του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας…

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση