Σας ενημερώνουμε ότι και τη σχολική χρονιά 2022-23 θα λειτουργήσουν σχολικά κέντρα αντισταθμιστικής εκπαίδευσης για ενισχυτική διδασκαλία. Τα μαθήματα που μπορούν να παρακολουθήσουν οι μαθητές/τριες είναι:

  1. Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία
  2. Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία
  3. Μαθηματικά
  4. Φυσική
  5. Χημεία
  6. Αγγλικά

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των μαθητών/τριών είναι η συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης παρακολούθησης μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας.

Για να κατεβάσετε την Υπεύθυνη Δήλωση σε ηλεκτρονική μορφή πατήστε εδώ.

Για να δείτε την Εγκύκλιο Ενισχυτικής Διδασκαλίας πατήστε εδώ.

Από τη Διεύθυνση.

 

Τη Δευτέρα, 12/9/2022 όλοι οι μαθητές πρέπει να είναι στο χώρο του σχολείου στις 8:15π.μ. Ο αγιασμός θα γίνει στις 8:30π.μ. Μετά οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους και θα σχολάσουν.

Από τη Διεύθυνση

Για την εγγραφή των μαθητών στην Α΄ Γυμνασίου του σχολικού έτους: 2022-23, απαιτούνται:

1. Μια υπεύθυνη δήλωση  του Ν. 1599/1986, που θα συμπληρωθεί από τον γονέα/κηδεμόνα του μαθητή σύμφωνα με το  παρακάτω υπόδειγμα και θα αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mail@5gym-chalandr.att.sch.gr μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Η υπεύθυνη δήλωση θα υπογραφεί από τον ίδιο τον κηδεμόνα στο χώρο του σχολείου μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.  Μπορεί ο κηδεμόνας να υπογράψει την Υ. Δ. και να τη στείλει σκαναρισμένη στο e-mail του σχολείου. ypeythini-dilosi.

2. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας του Μαθητή:adym_deltio_kai_fyllo_exetasis_2014 συμπληρωμένο από τον παιδίατρο(η 1η σελίδα). Το ΑΔΥΜ μπορούν να το προσκομίσουν οι ίδιοι οι μαθητές μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Εναλλακτικά μπορείτε να το σκανάρετε και να το στείλετε στο e-mail του σχολείου.