5o Γυμνάσιο Χαϊδαρίου

Απρ 2024 25

Τριήμερη εκδρομή Γ΄ Γυμνασίου στη Σύρο

Κατηγορία ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ      | ΒΛΑΣΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τριήμερη εκδρομή Γ΄ Γυμνασίου στη Σύρο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 24-4-2024 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-4-2024

1η ΗΜΕΡΑ

Συγκέντρωση στις 5:30 π.μ. στο τέρμα των λεωφορείων στο Άνω Δάσος (Σωκράτους και Ακροπόλεως).Επιβίβαση στο πλοίο BLUE STAR FERRIES στις 7:30 π.μ. Αναχώρηση με προορισμό τη Σύρο. Άφιξη στο λιμάνι της Σύρου στις 11:35π.μ.Ξενάγηση με συγκεκριμένους προορισμούς στην Ερμούπολη όπως στην πλατεία Μιαούλη, στο πρώτο θέατρο –όπερα της Ελλάδας, στην συνοικία Βαπόρια με τα νεοκλασικά αρχοντικά, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο πρώτο Γυμνάσιο της νέας Ελλάδας ,στο Δημαρχείο της πόλης και μέσα από περιήγηση στην αγορά της πόλης στον τελευταίο προορισμό, στον ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, για να θαυμάσουν οι μαθητές/τριες την εικόνα που έχει φιλοτεχνήσει ο ELGRECO. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό στην Ερμούπολη. Άφιξη στο ξενοδοχείο στις 16:00μ.μ. Τακτοποίηση, ξεκούραση ,απογευματινό. Βραδινή έξοδος για διασκέδαση προαιρετική.  Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ενυδρείο στο Κίνι. Άφιξη στις 10:00 π.μ. περιήγηση. Αναχώρηση για την Άνω Σύρο ,άφιξη στις 11:00π.μ. Επίσκεψη στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο μοναστήρι των Καπουτσίνων, στο μοναστήρι των Ιησουιτών, στην «Πιάτσα» και στο Μουσείο του Μάρκου Βαμβακάρη (αν δεν έχει κόσμο). Φαγητό σε παραθαλάσσια ταβέρνα γύρω στις 14:00 μ.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν, επιστροφή στο ξενοδοχείο γύρω στις 16:00μ.μ. ξεκούραση, απογευματινό. Βραδινή έξοδος για διασκέδαση προαιρετική . Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο ,τελικός έλεγχος δωματίων επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση γύρω στις 9:45 π.μ. Επίσκεψη και ξενάγηση στο εργοστάσιο Λουκουμιών «Κανακάρη» και κατόπιν ξενάγηση στο Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας γύρω στις 11:45π.μ. Αναχώρηση στις 13:00μ.μ. και ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα στην Ερμούπολη. Συγκέντρωση στην πλατεία Μιαούλη στις 14:30μ.μ. και επιβίβαση στο πλοίο BLUE STAR FERRIES στις 15:10 μ.μ. και αναχώρηση από το λιμάνι στις 16:00μ.μ.Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά στις 20:00μ.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν. Επιστροφή και άφιξη στο Δάσος Χαϊδαρίου (Σωκράτους και Ακροπόλεως).