Καλή χρονιά με υγεία!

 

Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου ξεκινάνε πάλι τα μαθήματα μέσα στον φυσικό τους χώρο, τις αίθουσες διδασκαλίας. Αυτό μας κάνει χαρούμενους αλλά μας δημιουργεί  άγχος και ανάγκη για μεγαλύτερα μέτρα προστασίας. Οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Στο σχολείο μας λειτουργούν πολυπληθή τμήματα. Για να μπορέσουμε να περάσουμε και αυτή την τρικυμία όσο πιο ανώδυνα γίνεται θα πρέπει να εφαρμόσουμε κάποιες οδηγίες με  θρησκευτική ευλάβεια.

 

ΤΑΞΕΙΣ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΩΡΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ
Α- Β 8.05 13.05
Γ-Δ 8.10 13.10
Ε-ΣΤ 8.15 13.15

 

Οι μαθητές των Α, Β και Γ  τάξεων θα προσέρχονται και θα αποχωρούν από την κεντρική είσοδο της οδού Ψαρών (από τη γνωστή βορινή πόρτα)

 

   Οι μαθητές των Δ, Ε και ΣΤ  τάξεων θα προσέρχονται και θα αποχωρούν από τη δυτική είσοδο της οδού Ησιόδουπου θα ανοίξει προκειμένου να αποφεύγουμε τον συνωστισμό τις ώρες προσέλευσης και – κυρίως- τις ώρες αποχώρησης. Από αυτές τις πόρτες θα παραλαμβάνουν τα παιδιά και οι ενήλικες αποφεύγοντας τη μακρόχρονη παραμονή τους.

Όποιοι γονείς/κηδεμόνες έχουν παιδιά που έρχονται ή φεύγουν από διαφορετικές εισόδους ας προτιμούν την πόρτα της Ησιόδου. Επειδή τα σκαλιά έχουν σχετικά μεγάλη κλίση συμβουλεύουμε τα παιδιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά.

Ως κύρια είσοδος για οποιαδήποτε επικοινωνία θεωρείται η «κάτω πόρτα» στο θυρωρείο της οποίας θα υπάρχει και σχολική φύλακας.

Κατά τα άλλα ισχύουν οι οδηγίες που σας είχαν δοθεί με την έναρξη της σχολικής χρονιάς  (όχι είσοδος των γονέων στο σχολείο παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μετά από επικοινωνία με το σχολείο). Η επικοινωνία με τους/τις εκπαιδευτικούς θα συνεχιστεί με τον τρόπο που είχαν ορίσει οι δάσκαλοι/ες των τμημάτων.

Η ψυχολόγος  θα βρίσκεται στο σχολείο μας κάθε Δευτέρα.

Θα σας παρακαλούσα να είστε περισσότερο τυπικοί στο ζήτημα των μασκών. Να μην ξεχνάτε να δίνετε μάσκα το πρωί στο παιδί σας. Να το έχετε προμηθεύσει επιπλέον μάσκες ( σε σακουλάκι ή ταπεράκι) γιατί μπορεί να χαλάσουν  ή να λερωθούν. Φυσικά, έχουμε προμηθευτεί μάσκες μίας χρήσεως αλλά θα δίνουμε στους μαθητές με σχετική οικονομία.

 

Σας υπενθυμίζουμε τους τρόπους επικοινωνίας με το σχολείο:

Τηλ.  22620-27013

Φαξ: 22620-89227

e-mail: mail@5dim-thivas.voi.sch.gr

Eπίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε και από το ιστολόγιο του σχολείου μας στη διεύθυνση:  https://blogs.sch.gr/5dimthiv/