Αγαπητοί γονείς,

 

  Δεδομένων των νέων συνθηκών, καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε μία διαφορετική πραγματικότητα για το επόμενο διάστημα.  Η ψυχολόγος του σχολείου, Μαρία Βάθη, θα είναι στη διάθεση σας είτε μέσω mail : mariavathi@sch.gr είτε μέσω τηλεφώνου , το οποίο θα δίνεται προσωπικά, για να στηρίξει εσάς και τα παιδιά σας στις μέρες της καραντίνας.

Στην ψυχολόγο μπορούν να απευθυνθούν όχι μόνο οι γονείς που ήδη συνεργάζονται μαζί της, αλλά και γονείς ή παιδιά που έχουν κάποιο νέο αίτημα. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας θα ανεβαίνει στην πλατφόρμα e-me  υποστηρικτικό υλικό και δραστηριότητες συναισθηματικής ανάπτυξης για τα παιδιά κατά την παραμονή τους στο σπίτι. H ψυχολόγος δημιούργησε μια κυψέλη, η οποία είναι ορατή σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες και μπορείτε να την βρείτε από την αρχική σελίδα, πατώντας στο πρώτο εικονίδιο με το όνομα «Κυψέλη». Εκεί θα κάνετε αναζήτηση με το όνομα: Tips, συμβουλές και δραστηριότητες – Νηπιαγωγείο και Δημοτικά Θήβας.

Σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης και εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο, θα γίνει η προσπάθεια για δια ζώσης επαφή της ψυχολόγου με όποιον μαθητή ή μαθήτρια χρειάζεται, μετά από συνεννόηση με τη διεύθυνση του σχολείου.

Είμαστε στη διάθεση σας για ό,τι χρειαστείτε!

Καλή δύναμη σε όλους.

 

Με εκτίμηση,

Μαρία Βάθη