Σας γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών για το σχολικό έτος 2020-21 θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 29 Μαΐου. Σας επισημαίνουμε ότι τη σχολική χρονιά  στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως 31-12-2014.

 

Απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής:

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου

Σας ενημερώνουμε ότι  για την εγγραφή των μαθητών στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες.

 

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια

 

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)

Σχετικό έντυπο εδώ:

 https://1drv.ms/u/s!Ap1vD5qVGbQHhEiNG_M-bsB9wtoT?e=uC4mDz

 

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή

 

ε. Βεβαίωση  φοίτησης-παρακολούθησης νηπιαγωγείου (Θα δοθούν στο σχολείο μας από τα νηπιαγωγεία φοίτησης των παιδιών σας)

 

  • Οι εγγραφές των αλλοδαπών μαθητών μπορούν να γίνουν με προσκόμιση ληξιαρχικής πράξης γέννησης. Επίσης, ανήλικα τέκνα υπηκόων τρίτων χωρών μπορούν να εγγραφούν έστω κι αν δεν έχει ρυθμιστεί η νόμιμη διαμονή τους στη χώρα. Όμως, τα δικαιολογητικά εγγραφής των αλλοδαπών μαθητών πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένα.
  • Παρακαλούμε να προσέρχεστε στο σχολείο λαμβάνοντας όλα τα σχετικά μέτρα προφύλαξης και αφού υπάρχει σχετική προσυνεννόηση προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός.

Επικοινωνία: 22620-27013 ή 6932211828 ή mail@5dim-thivas.voi.sch.gr

 

Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ  ΗΛΙΑΣ