Οι μαθητές του Γ1, με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Ειρήνης Σταυρίδου, θα εκπροσωπήσουν το σχολείο μας στην έκθεση που οργανώνει για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Θήβας ο σύλλογος ΣΦΙΓΓΑ. Το φετινό θέμα είναι ο Κάδμος.

Το επιδαπέδιο παιχνίδι στήθηκε στην αυλή μας, το ζάρι κύλησε, το πιόνια με τον Κάδμο, τον Δία, την αγελάδα κ.λ.π.βρίσκουν συμμάχους και εμπόδια στο στόχο τους να φτάσουν στη Θήβα και την Ευρώπη.

Περισσότερα προσεχώς στο  κοινό παιχνίδι που θα κάνουν με τους μαθητές του 8ου Νηπιαγωγείου Θήβας (πρόγραμμα μετάβασης) και στην εκδήλωση των σχολείων την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο βιοκλιματικό πάρκο.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.