Αδελφοποίηση Δύο Τάξεων: Ένωση Μέσα από την Εκπαίδευση

Μάι 202431

Αγαπητοί/ές

Με  μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της αδελφοποίησης μεταξύ της Ε΄ τάξης του σχολείου μας και της Ε΄ τάξης του 4ου Δ.Σ. Πυλαίας.

Δύο τάξεις  από διαφορετικά σχολεία, ενωθήκαμε, μοιραστήκαμε εμπειρίες, αναπτύξαμε  σχέσεις φιλίας και ενισχύσαμε  τον αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση. Με μια σειρά από δραστηριότητες που περιλάμβαναν ανταλλαγή επιστολών, κοινές  δραστηριότητες, ακόμη και κοινές διδασκαλίες, οι μαθητές διασκέδασαν και έμαθαν πολλά.

Ήταν μια  ευκαιρία για όλους/ες  να μάθουν για τις διαφορές και τις ομοιότητες μεταξύ τους, να ανταλλάξουν ιδέες και να δημιουργήσουν νέες φιλίες. Καλλιέργησαν δεξιότητες κοινωνικής επικοινωνίας και συνεργασίας, που θα τους ωφελήσουν σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Ευελπιστούμε η  αδελφοποίηση αυτή, να  αποτελέσει ένα παράδειγμα της δύναμης της συνεργασίας και της κοινότητας στην εκπαίδευση. Με χαρά παρακολουθήσαμε την ανάπτυξη και την ενίσχυση των δεσμών ανάμεσα στις δύο τάξεις μας  και είμαστε περήφανοι/ες για την εμπειρία που μοιραστήκαμε.

      Οι μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης & η δασκάλα τους, Βασιλική Βασιλειάδου

IMG 20240301 100319  IMG 20240304 091801   IMG 20240523 110334

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αδελφοποίηση Δύο Τάξεων: Ένωση Μέσα από την Εκπαίδευση    

Τα σχόλια είναι κλειστά.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων