ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/-ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

από 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΟΔΟΥ Κάτω από: Γενικά | Δεν υπάρχουν σχόλια »

Από 1 – 20 Μαρτίου2021και ώρες από 8:20 έως09:30 & από 12:40 έως 13:30 οι γονείς / κηδεμόνες υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις-υπεύθυνες δηλώσεις εγγραφής στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας των 3ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων, τουΒενετοκλείου Συγκροτήματος.

Στην Α΄ τάξη εγγράφονται μαθητές/-ήτριες που γεννήθηκαν το 2015

Το 3ο Δημοτικό σχολείο είναι υπεύθυνο για εγγραφές των 3ου και 5ου Δημοτικών σχολείων. Μετά το πέρας των εγγραφών οι διευθυντές των σχολείων 3ου& 5ου θα κατανείμουν τα παιδιά ισομερώς στα λειτουργούντα τμήματα και των δυο σχολείων.

Οι γονείς θα ενημερωθούν για το σχολείο φοίτησης του παιδιού τους, λίγες ημέρες μετά τη διαδικασία κατανομής στα δύο σχολεία.

Για την εγγραφή στην Α΄ τάξη απαιτούνται:

  1. 1. Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου (θα δοθεί από τα νηπιαγωγείαάμεσα).
  2. 2. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/-ήτριας (συμβόλαιο ενοικίασης, λογαριασμός ΔΕΚΟ).
  3. 3. Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή/-ήτριας (Θα δίνεται σχετικό έντυπο από το σχολείο το οποίο θα συμπληρώσει παιδίατρος ή άλλος γιατρός και θα προσκομίζεται στο σχολείο σύντομα, πριν από την έναρξη των μαθημάτων σε κάθε περίπτωση).
  4. 4. Βιβλιάριο υγείας ή άλλο στοιχείο από το οποίοαποδεικνύεται ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.

5.Υπεύθυνη δήλωση (δίνεται την ώρα της εγγραφής από τους υπεύθυνους εγγραφών) η οποία συμπληρώνεται από τους γονείς / κηδεμόνες με τα ακριβή στοιχεία των μαθητών/-τριών ώστε να γίνεται αυτεπάγγελτη αναζήτηση Πιστοποιητικών Γέννησης ή Ληξιαρχικής Πράξης Γέννησης των παιδιών

Παρατηρήσεις:

1.Τα παιδιά που έχουν μεγαλύτερα αδέλφια και φοιτούν σε κάποιο από τα δύο σχολεία, εγγράφονται κατά προτεραιότητα στο σχολείο φοίτησης του μεγαλύτερου παιδιού.

2. Σε περίπτωση που υπάρχει γνωμάτευση/έκθεση ΚΕΣΥ – ασθένειας ή άλλου φορέα-ιδιώτη για τον/την μαθητή /-ήτρια, πρέπει να προσκομίζεται κατά την εγγραφή.

3. Σε περίπτωση δικαστικής απόφασης για την επιμέλεια του παιδιού, προσκομίζεται το αντίστοιχο δικαιολογητικό.

Οι Διευθυντές

των 3ου & 5ου Δημοτικών Σχολείων

Βενετοκλείου Συγκροτήματος

Πληροφορίες: 2241027202

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *