Αρχική » Βιβλιοθήκη » Νέα χρονιά! Ώρα για βιβλιο-αποφάσεις!

Νέα χρονιά! Ώρα για βιβλιο-αποφάσεις!

busterΤο 2022 διανύει ήδη τα πρώτα του μέτρα, με τις  ευχές όλων να το προλογίζουν σαν μιά νέα αρχή, σαν μια καλή ευκαιρία για ανασκόπηση, ανασυγκρότηση και επανεκκίνηση.
Νέα χρονιά σημαίνει νέοι στόχοι και νέα διάθεση και είναι η εποχή που οι περισσότεροι από εμάς κοιτώντας με αισιοδοξία το μέλλον, παίρνουμε αποφάσεις για τη ζωή μας, άλλοτε μικρές και άλλοτε μεγάλες (New Year’s Resolutions), προσπαθώντας να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά σε ό,τι μας κάνει χαρούμενους.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο συγγραφέας Bill Watterson:
«Μια νέα χρονιά, μια νέα, φρέσκια αρχή! Είναι σαν να έχεις μία λευκή κόλλα χαρτί για να ζωγραφίσεις! Μια μέρα γεμάτη δυνατότητες! Είναι ένας μαγικός κόσμος… ας εξερευνήσουμε!»

Ποιοί  όμως άραγε να είναι οι στόχοι των μικρών αναγνωστών του 5ου Δημοτικού Α.Ι. Ρέντη για «τον επόμενο γύρο της χρονιάς»;

Τι είναι αυτό που σκέφτονται ότι μπορεί να τους κάνει καλύτερους και ευτυχέστερους, να ανοίξει το μυαλό και την καρδιά τους και να τους φέρει σε επαφή με τη χαρά και τη γνώση; Η απάντηση είναι εύκολη:

Stoxoi Neas Xronias NL1

‘Aς υποδεχθούμε λοιπόν τη νέα χρονιά με στόχο να βάλουμε περισσότερα βιβλία στη ζωή μας, εμπλουτίζοντας το μυαλό και την ψυχή μας.

Γιατί όπως μας εξηγεί κι ο αγαπημένος των παιδιών  Walt Disney«Υπάρχουν περισσότεροι θησαυροί στα βιβλία από ό,τι σ’ ολόκληρη τη λεία των πειρατών στη Νήσο των Θησαυρών.»

 

                                     Καλή Χρονιά! Kαλές αναγνωστικές διαδρομές!

βιβλιοθηκης μας

 

 

 

 

 

Η βιβλιοθήκη μας

βιβλιοθηκης μας 1

Θα μας βρείτε και στο Facebook

fb

Σκακιστική άσκηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση