ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την ημέρα των Τριών Ιεραρχών ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας αποφάσισε να παραστούν όλες οι τάξεις του σχολείου μας στον εκκλησιασμό που θα πραγματοποιηθεί  στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Μελισσοχώρι.

Θα παρακαλούσαμε  για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου όλοι οι μαθητές/τριες να προσέλθουν στο σχολείο κανονικά το πρωί.

Η μετάβαση τους προς την Εκκλησία καθώς και η επιστροφή τους (9:00π.μ.  –  10:15π.μ.) θα πραγματοποιηθεί με  συνοδεία των εκπαιδευτικών κάθε τάξης με λεωφορεία του ΚΤΕΛ  χωρίς κανένα κόστος (Είναι προσφορά του ΚΤΕΛ ). Μετά τον εκκλησιασμό θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας, και στη συνέχεια θα λειτουργήσει το ΟΛΟΗΜΕΡΟ .


“Χωρίς οικογένεια” : Μια υπέροχη ταινία!

Την Τρίτη ,21 Ιανουαρίου 2020, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την θαυμάσια ταινία “Χωρίς οικογένεια” βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Έκτορ Μαλό .

Στην ταινία παρακολουθήσαμε τον υιοθετημένο, μικρό Ρεμί στον αγώνα του για την αναζήτηση της πραγματικής του οικογένειας, ο οποίος μέσα από περιπέτειες, χαρές και λύπες έφτασε στη κατάκτηση της αληθινής του ταυτότητας.

Μαζί του συγκινηθήκαμε και χαρήκαμε αλλά και προβληματιστήκαμε πάνω στο μοίρασμα της αγάπης ανάμεσα στους βιολογικούς και τους θετούς γονείς.

Ήταν μια έξοχη ταινία που άγγιξε μικρούς και μεγάλους!
Κοπή βασιλόπιτας για το 2020

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας για τους μαθητές/τριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου μας την Τρίτη 14 Ιανουαρίου. Μοιράστηκαν  ατομικά βασιλοπιτάκια και στους τυχερούς μαθητές της κάθε τάξης δόθηκαν εκπαιδευτικά παιχνίδια και βιβλία.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το Σύλλογο Γονέων για τη συνεισφορά του  και ελπίζουμε στην συνέχιση της συνεργασίας μας.

 Ευχόμαστε ολόψυχα το 2020 να χαρίζει υγεία και φώτιση σε όλους μας.

 

 Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση