Προώθηση στοιχείων

Σχολείο

Όπως ήδη γνωρίζετε, συνεχίζεται η αποστολή εκπαιδευτικού υλικού προς τους μαθητές μας. Το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας στην προσπάθειά του να υποστηρίξει την εξ αποστάσεως διδασκαλία, ζητά τα EMail σας. Για το λόγο αυτό ζητώ τη συγκατάθεσή σας, προκειμένου με τη σειρά μου να τα προωθήσω για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Θα πρέπει το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, όσοι συμφωνείτε, να πληκτρολογήσετε ένα email και να το στείλετε στη Δ/νση vssokrates@gmx.net γράφοντας τα εξής:

Ο γονέας/κηδεμόνας ……………………………………………….. του μαθητή/ της μαθήτριας ……………………………. της ……….. τάξης επιτρέπω την προώθηση του email μου προς το Υπουργείο ή τη χρήση του, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης όπως την καθορίζει το Υπουργείο Παιδείας.

Υ.Γ. Όσοι έχετε δύο ή περισσότερα παιδιά αρκεί η συμπλήρωση της δήλωσης μόνο μία φορά.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.