Ενημέρωση

Σχολείο

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

το τελευταίο διάστημα ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, που δυσκολευόμαστε να τις αντιμετωπίσουμε. Κάτω από αυτές τις συνθήκες και με την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού covid -19 και την απαγόρευση διδασκαλίας με φυσική παρουσία, το σχολείο συνεχίζει τη λειτουργία του με την εξ αποστάσεως διδασκαλία. Στην παρούσα φάση η αποστολή υλικού γίνεται μέσω Ε-mail, κατ’ εφαρμογή του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την ανάγκη για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Σχολείου, όσο εφαρμόζονται τα έκτακτα μέτρα.

Θα πρέπει να έχετε υπόψιν τόσο εσείς όσο και οι μαθητές, ότι δεν βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών. Οι μαθητές οφείλουν να επιστρέφουν τις εργασίες τους μέσα στο χρονικό διάστημα που τους έχει ανατεθεί από τον εκάστοτε εκπαιδευτικό. Αυτό σημαίνει ότι οι εργασίες είναι υποχρεωτικές και βαθμολογούνται.

Η επίλυση των εργασιών δεν απαιτεί την ύπαρξη εκτυπωτή. Ο μαθητής γράφει τις απαντήσεις του στο τετράδιο ή στο βιβλίο και στη συνέχεια αφού τις φωτογραφίζει, τις στέλνει στο ίδιο Ε-mail από το οποίο τις έλαβε, αναγράφοντας κάθε φορά και το όνομά του !!! Να ελέγχετε τακτικά και τον φάκελο Spam.

Για τους μαθητές που τυχόν έχουν ξεχάσει τα βιβλία τους στο σχολείο, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αναρτηθούν σε ψηφιακή μορφή στην ιστοσελίδα του Σχολείου (https://blogs.sch.gr/5dimmuen/).

Όσοι γονείς δεν έχουν δώσει ακόμη το Ε-mail και τη συγκατάθεσή τους, παρακαλώ να το κάνουν όσο το δυνατόν συντομότερα, για να έχουν πρόσβαση όλοι οι μαθητές.

Τέλος ζητάμε την κατανόησή σας και ελπίζουμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία, ώστε το εγχείρημα αυτό να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για το καλό των μαθητών.

Σε τακτά διαστήματα να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Σχολείου (https://blogs.sch.gr/5dimmuen/) για να ενημερώνεστε για οτιδήποτε νεότερο υπάρχει.

Εύχομαι σε σας και στις οικογένειές σας υγεία, ο Θεός να μας έχει όλους καλά και σύντομα να γυρίσουμε πίσω στο Σχολείο.

Και δεν ξεχνάμε να ακολουθούμε το σύνθημα ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Ο αν. Δ/ντής