Επαινος ΚΛΙΚ

Απονομή τιμητικού επαίνου στην Περιβαλλοντική Ομάδα του σχολείου για τη φωτογραφία «Ηχηρού μηνύματος» με θέμα «Τα μνημεία των Γιαννιτσών»

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 2022-2023

7φωτο2 Είμαστε χαρούμενοι για την απόσπαση ενός ακόμα επαίνου που αποδόθηκε στο σχολείο μας την Δευτέρα 22/5/2023 στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο. Συγχαρητήρια, στην ΣΤ΄τάξη του σχολείου μας για την συμμετοχή του.

«Απονομή τιμητικού επαίνου στην Περιβαλλοντική Ομάδα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών “Πηνελόπη Δέλτα”για τη φωτογραφία «Ηχηρού μηνύματος» με θέμα «Τα μνημεία των Γιαννιτσών» στην Έκθεση Φωτογραφίας του Περιφερειακού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Κλικ, προστάτευσέ το!» που πραγματοποιήθηκε στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Θεσσαλονίκης το διάστημα από 15 έως 31 Μαΐου 2023.»

Η τελευταία μέρα λειτουργίας της μαθητικής έκθεσης φωτογραφίας είναι η 31/5. Αξίζει τον κόπο να την δείτε με τα παιδιά σας αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Συμμετέχουν 81 Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Βαφόπουλου 5, Θεσσαλονίκη) είναι ανοιχτό από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 20:45 το βράδυ. Δυστυχώς τα Σαββατοκύριακα είναι κλειστό.

Η εκπαιδευτικός

Δημητριάδου Εμορφίλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *