DC09B017 0963 4966 B775 5DC98F4C8F4E 1 201 a

1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ¨Αστέρι της Ευχής”

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ

 

make a wishΘερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του Γ2 τμήματος του σχολείου μας και στην εκπαιδευτικό κα Δημητριάδου Φιλιώ για το 1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ¨Αστέρι της Ευχής”. Δημιούργησαν ένα έργο που μας έκανε να νιώσουμε τη μεγάλη αξία της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της ενσυναίσθησης…..
Για ακόμα μία σχολική χρονιά, στο πλαίσιο του προγράμματος Αστέρι της Ευχής υλοποιήθηκε ο Δημιουργικός Διαγωνισμός και μετράει πάνω από 900 συμμετοχές. Το χαρακτηριστικό μπλε αστέρι μας μαζί με την έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για μαθητές και μαθήτριες από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Φέτος, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις δημιουργίες τους στις εξής κατηγορίες: Σχεδίασε το Αστέρι σου, Δημιουργική κατασκευή, Δημιουργική γραφή – δοκίμιο, Βίντεο, Τραγούδι. Μεγάλη θέληση και αγάπη να συμμετέχουν στο Δημιουργικό Διαγωνισμό έδειξαν, επίσης, φορείς όπως βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, φροντιστήρια και άλλοι οργανισμοί, όπου συναγωνίστηκαν μεταξύ τους.
Οι δημιουργίες συναγωνίστηκαν συμμετοχές της ίδιας βαθμίδας στη Γενική και Ειδική Αγωγή αντίστοιχα π.χ. Οι δημιουργίες των Νηπιαγωγείων Γενικής Αγωγής συναγωνίστηκαν δημιουργίες Νηπιαγωγείων Γενικής Αγωγής κ.ο.κ.
Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς, εκπαιδευτικούς και μαθητές που αφιερώνετε χρόνο και αγκαλιάζετε αυτή τη δράση με τις όμορφες συμμετοχές σας!
Η ανάδειξη των νικητήριων συμμετοχών πραγματοποιήθηκε κατόπιν ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *