STE09235 1

ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της – μια χρονιά αποδοτική, δημιουργική και  παραγωγική, κατά τη διάρκεια της οποίας, συντελέστηκε ένα αξιόλογο παιδαγωγικό έργο, υλοποιήθηκαν πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα και κατακτήθηκαν υψηλοί στόχοι. Παρά τις ιδιαιτερότητες (πανδημία covid19, πρώτη εφαρμογή νέων προγραμμάτων) καταβλήθηκε ιδιαίτερη προσπάθεια, από όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, η όλη μαθησιακή διαδικασία να γίνεται μέσα σε ένα θετικό κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και εκτίμησης, που να  εξασφαλίζει την παιδαγωγική συναίνεση και την αρμονική συνεργασία μεταξύ των μελών όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και την ασφάλεια των μαθητών.

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς, όλους και τον καθένα ξεχωριστά, για την επαγγελματική τους κατάρτιση και ευσυνειδησία, το αίσθημα κοινωνικής και παιδαγωγικής ευθύνης, την αγάπη τους  προς τα παιδιά, που με συνεχή μόχθο προσπαθούν να τους μεταδώσουν γνώσεις, να τους εμφυσήσουν ανθρωπιστικές αξίες και να τους καλλιεργήσουν δεξιότητες.

Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, αλλά και τις ευχαριστίες του Συλλόγου Διδασκόντων στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την αρμονική και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το σχολικό έτος, την Πρόεδρο κ. Πασαλόγλου Γεωργία και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου, που υπήρξαν πάντα πρόθυμοι αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο μας.

Ευχαριστούμε και όλους τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου  για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη  που μας δείχνετε.

Ευχαριστούμε ακόμα τους χορηγούς του σχολείου μας:

  • Το σουπερμάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ και ιδιαίτερα τον διευθυντή του κ. Ταϊφυριάνο Παναγιώτη.
  • Τον κ. Αλμανίδη Θεοχάρη, ιδιοκτήτη του σύγχρονου κλειστού κολυμβητηρίου AQUAPHYSIO.
  • Την κα Τεκτερίδου Δέσποινα, διευθύντρια της εταιρείας Camelino.
  • Tον κ. Σουπιάδη Δήμο, ιδιοκτήτη του φωτογραφικού στούντιο myStuDio,
  • Τον κ. Κουλλάφι Περπερίμ, ιδιοκτήτη του ανθοπωλείου Φλώρα,
  • Τον κ. Κουτσοκώστα Σταύρο για την βιντεοσκόπηση της γιορτής του σχολείου
  • Όλους τους χορηγούς που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.
  • Τα φιλοζωικά σωματεία της πόλης μας.
  • Τους επισκέπτες ομιλητές που εμπλούτισαν το εκπαιδευτικό έργο μας (την κα Παραλικάκη Στεφανία, τον κ. Παυλίδη Θεοδόσιο, την κα Μάγγου Χριστίνα, την κα Χαρίτου Χαρά, τον κ. Ξαφάκο Στάθη και τον κ. Παπαϊωάννου Θοδωρή)

Τέλος ευχόμαστε στους μαθητές  της ΣΤ τάξης που αποφοιτούν καλή πρόοδο και καλή συνέχεια στις σπουδές τους.

Καλό καλοκαίρι σε όλους !!!

Ο διευθυντής του σχολείου

     Κων/νος Αλβανός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *