Εγγραφές μαθητών στην Α΄ Τάξη σχ. έτους 2021-22

ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Την σχολική χρονιά 2021-2022 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως 31-12-2015.

Δικαιολογητικά εγγραφής μαθητών στην Α΄ τάξη

  1. Αίτηση γονέα (εδώ)
  2. Ατομικό Δελτίο Υγείας (Το ειδικό έντυπο χορηγείται από το σχολείο ή το νηπιαγωγείο.)(εδώ)
  3. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου. (Η βεβαίωση φοίτησης από το Νηπιαγωγείο φοίτησης του μαθητή/τριας προσκομίζεται από τους γονείς)
  4. ΕπίδειξηΒιβλιαρίου Υγείας του παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια
  5. Αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνσης κατοικίας (έντυπο Δ.Ε.Η ή Ο.Τ.Ε.,  ή  μισθωτήριο συμβόλαιο που αντλείται μέσω taxis)
  • Οι αλλοδαποί μαθητές προσκομίζουν επίσημα μεταφρασμένο και επικυρωμένο πιστοποιητικό γέννησης ή Ληξιαρχική πράξη γέννησης.
  • Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης, μπορούν να εγγράφονται στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων ΑΙΤΗΣΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ(εδώ)
  • Οι μαθητές/τριες των υπολοίπων τάξεων εγγράφονται αυτόματα στην επόμενη τάξη από τη Δ/νση του Σχολείου και δεν απαιτείται η προσκόμιση κανενός δικαιολογητικού.

Οι εγγραφές θα γίνονται από 1-20 Μαρτίου 2021 και ώρα 09:00-13:00 στο γραφείο του Δ/ντή κατόπιν ραντεβού λόγω της τήρησης των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.)

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για κάθε πληροφορία και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δ/νση του Σχολείου:

Παρακαλώ να φροντίσετε για την έγκαιρη εγγραφή των μαθητών.

 

Ο διευθυντής του σχολείου

Κων/νος Αλβανός

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *