Ανακοίνωση

ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

9 Ιανουαρίου 2021

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία!!!
Όπως ήδη γνωρίζετε την Δευτέρα 11/1/2021 ανοίγουν τα σχολεία για την δια ζώσης εκπαίδευση. Λόγω των συνθηκών της πανδημίας COVID-19, ο Σύλλογος Διδασκόντων συνεδρίασε και αποφάσισε την λήψη επιπλέον μέτρων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ, με σκοπό την ασφάλεια των μαθητών.
Τα επιπλέον μέτρα αφορούν στον τρόπο προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών από το σχολείο. Ειδικότερα:
1. Η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται για τις τάξεις Α΄ και Β΄ από την μικρή είσοδο του σχολείου και για τις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ από την κεντρική είσοδο. Οι μαθητές θα πηγαίνουν απευθείας στην τάξη τους όπου θα τους υποδέχεται ο εκπαιδευτικός που διδάσκει την 1η ώρα στο τμήμα.
2. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται ως εξής
-για την Α΄ τάξη από την μικρή έξοδο στις 13.05
– για την Β΄ τάξη από το γυμναστήριο στις 13.05
– για την Γ΄ τάξη από την κεντρική έξοδο στις 13.05
– για την Δ΄ τάξη από την μικρή έξοδο στις 13.15
-για την Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη από την κεντρική έξοδο στις 13.15
3. Σε περίπτωση βροχής ή άσχημων καιρικών συνθηκών το διάλειμμα θα γίνεται μέσα στις τάξεις με τον εκπαιδευτικό που δίδασκε την προηγούμενη ώρα.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι από την Δευτέρα θα λειτουργεί το κυλικείο με όλα τα μέτρα προστασίας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών και την αποφυγή συνωστισμού θα ήταν χρήσιμο να δίνουν οι μαθητές την παραγγελία τους το πρωί στην κ. Αναστασία του κυλικείου και να την παραλαμβάνουν ατομικά από την ίδια. Θα σας σταλεί τιμοκατάλογος με τα προϊόντα του κυλικείου.
Επειδή όλα τα μέτρα έχουν ως σκοπό την αποφυγή του συνωστισμού και μεταξύ των γονέων παρακαλούμε μόλις παραλαμβάνετε τον μαθητή να αποχωρείτε άμεσα από το σχολείο. Ακόμα στον χώρο του parking δεν επιτρέπεται η κίνηση αυτοκινήτων την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών από 08.00-08.20 και από 13.00-13.30.
Οι πόρτες του σχολείου θα ανοίγουν στις 08.00 για να μπορεί να γίνεται η επιτήρηση των μαθητών. Οι μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι στην πρωινή ζώνη θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα που είχαν και πριν.
Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.
Τέλος παρακαλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες να εφαρμόσουν πιστά όλα τα παραπάνω γιατί μόνο με την συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο δ/ντής και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *