Στιγμιότυπο 2021-03-30, 08.45.48

ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ και ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών…!!!

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ολοκλήρωση εργασιών σε αυτό το σχολείο, μετά την συμμετοχή του σχολείου αυτού στο πρόγραμμα KIDS SAVE LIVES που έγινε τον Ιανουάριο [Ευρωπαϊκό πτυχίο κατάφεραν να πάρουν & μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής, οι οποίοι έχουν ήδη προμηθευτεί κ αυτοί ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ????????????????] !!!
Χάρη στον #πρωτοπόρο Διευθυντή του σχολείου κο Κώστα Αλβανό, το σχολείο αυτό είναι ένα από τα 20 σχολεία στην Ελλάδα με εκπαιδευμένους, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς κ έναν Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτη [AED] για να σώσει ένα πιθανό θύμα καρδιακής ανακοπής.
Συγχαρητήρια Κώστα, συγχαρητήρια στους 20 εθελοντές εκπαιδευτές που συμμετείχαν, συγχαρητήρια στη Δήμητρα Γκαιτατζακη που οργάνωσε το πρόγραμμα και τους εκπαιδευτές ΕΚΑΒ της περιοχής που συμμετείχαν στην εκπαίδευση ????????????
Ήταν το τελευταίο και πολύ συγκινητικό σεμινάριο [από τα 40 περίπου πιστοποιημένα σεμινάρια του ERC της φετινής σχολικής χρονιάς που οργάνωσε και υλοποίησε το KIDS SAVE LIVES σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ], από τον Σεπτέμβρη ξεκινάμε ξανά ????????????
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ για ακόμη μια φορά, ετοιμάστηκαν να ΣΩΣΟΥΝ ΖΩΕΣ…!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *