❤ …Εθελοντής στη Ζωή!!!…Εθελοντής για μια Ζωή!!!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
«…δώσε αξία σε κάθε λεπτό της ζωής σου…ένα ταξίδι η ζωή μας…ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε!!!…»
Χόρχε Μπουκάι
❤ …Εθελοντής στη Ζωή!!!…Εθελοντής για μια Ζωή!!!
Βιωματικό Σεμινάριο: «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ»…από την Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Νοσοκομειακής Φροντίδας σε συνεργασία με τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό Kids Save Lives, εγκεκριμένο από το ΥΠ.Π.Ε.Θ.
…πάνω κι από την αξία των γραμμάτων, είναι η αξία της γνώσης της ίδιας της ζωής!!!…αυτό εκτιμήσαμε σήμερα και βάλαμε στο ζύγι για να πάρουμε το μήνυμα, πως…μπορούμε να δώσουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, πως…είμαστε ικανοί να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, αν καταφέρουμε να γίνουμε πιο ευαισθητοποιημένοι συνάνθρωποι!!!…με εφόδιό μας, το μεγαλύτερο Φως, αυτό της Γνώσης, που θα μας δείξει το δρόμο και δε θα μας εγκαταλείψει για όσο εμείς θα την υπολογίζουμε, μπορούμε να γίνουμε περισσότερο άνθρωποι, λιγότερο τέλειοι και πιο πολύ ευτυχισμένοι…η Προσφορά προς την ίδια τη Ζωή, είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, μαζί με τη Θέληση και την Αγάπη!!!
…το μήνυμα της Ζωής, επίκαιρο τώρα και για πάντα, αντικατοπτρίζει τις απόψεις όλων μας, καθώς πιστεύουμε πως τα παιδιά από μικρή ηλικία, με κατάλληλο τρόπο, μπορούν να μάθουν με τα χέρια τους να σώζουν Ανθρώπινες Ζωές, μέσα από το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό, βιωματικό, πρακτικό σεμινάριο!
…τα πιο μεγάλα μας «ευχαριστώ», στους άξιους κι ακούραστους εθελοντές που μας συνόδεψαν σήμερα σε αυτό το πρωτόγνωρο μάθημα Ζωής!!!
…θα μπορούσε να μας δώσει σημαντικότερο μήνυμα το ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς;;;
…Εθελοντής στη Ζωή!!!…Εθελοντής, για μια Ζωή!!! ❤
***…επόμενο βήμα και άμεσος στόχος, τόνισε ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Κωνσταντίνος Αλβανός, είναι η απόκτηση-αγορά εξωτερικού απινιδωτή, για κοινή χρήση, όσων συνανθρώπων μας θα βρεθούν στην ανάγκη να το χρησιμοποιήσουν, μέχρι να φτάσει η εξιδικευμένη βοήθεια των επαγγελματιών Διασωστών του ΕΚΑΒ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *