Στιγμιότυπο 2021-03-30, 11.20.31

Tεχνολογικός εξοπλισμός αιθουσών.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την υποστήριξή του στον τεχνολογικό εξοπλισμό των αιθουσών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου κατάφερε να συγκεντρώσει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό από τις συνδρομές των οικογενειών, εκδηλώσεις και δράσεις αλλά και τις εξωσχολικές δραστηριότητες που οργανώνει τα απογεύματα για μαθητές και γονείς. Με τα χρήματα αυτά αγοράστηκαν και προσφέρθηκαν στο σχολείο 3 υπολογιστές και 3 προτζέκτορες με βάσεις και ηχεία και έτσι, εξοπλίστηκαν και οι υπόλοιπες αίθουσες διδασκαλίας.
Καθώς οι απαιτήσεις της σύγχρονης παιδείας μεγαλώνουν, -η Πληροφορική έγινε πλέον μάθημα στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα από την Α΄ έως και την ΣΤ΄ τάξη και τα ψηφιακά βιβλία δίνονται για διδασκαλία σε επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας- το σχολείο καλείται να ακολουθήσει τους ρυθμούς ανάπτυξης.
Στις δύσκολες μέρες της οικονομικής κρίσης το έργο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι πολύ σημαντικό για την πρόοδο των μαθητών μας.

Αφήστε μια απάντηση