Έναρξη Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης μέσω Webex

Αγαπητά παιδιά,

αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 18/11/20 ξεκινάμε τα μαθήματα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης στο σχολείο μας μέσω Webex σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των δημοτικών σχολείων σε όλη τη χώρα εξαιτίας της πανδημίας covid-19.

Η τηλεκπαίδευση είναι υποχρεωτική, η κάθε διδακτική ώρα θα έχει διάρκεια 30’ και θα πραγματοποιείται από τις 14:10 έως τις 17:20 μ.μ. για τα δημοτικά σχολεία όλης της χώρας, συμπεριλαμβανομένων σύντομων 10λεπτων διαλειμμάτων. Το ημερήσιο Ωρολόγιο Πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε (5) διδακτικές ώρες.

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα ενημερώσουν τους μαθητές μας και τους γονείς/κηδεμόνες τους για το ωρολόγιο πρόγραμμα της κάθε τάξης καθώς επίσης για τις λεπτομέρειες σύνδεσης στις ψηφιακές τάξεις τους μέσω Webex. Επίσης θα δίνουν λεπτομερείς οδηγίες κατά τη διεξαγωγή των τηλε-μαθημάτων για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η σύγχρονη τηλεκπαίδευση.

Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Παιδείας έχει εξασφαλίσει δωρεάν χρήση δεδομένων (data) για όποιον συνδέεται στις πλατφόρμες με τις οποίες συνεργάζεται το Υπουργείο για την τηλεκπαίδευση.

Ακόμη και αν κάποιος δεν έχει δυνατότητα σύνδεσης μέσω διαδικτύου, ακόμη και αν δεν έχει υπολογιστή, τάμπλετ, έξυπνο κινητό τηλέφωνο, μπορεί να συνδεθεί στην ψηφιακή τάξη και μέσω τηλεφώνου, με αστική χρέωση.

Η ύλη των μαθημάτων θα προχωράει κανονικά!

Δεν πρέπει να αφήσουμε την πανδημία να σταθεί εμπόδιο στη μαθησιακή πρόοδο των παιδιών μας!

Όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και κηδεμόνες, μπορούμε να συνεργαστούμε και να τα καταφέρουμε!

Καλή αρχή σε όλους μας με υγεία!

Για θέματα που αφορούν τη συμμετοχή των μαθητών μας στη σύγχρονη τηλεκπαίδευση και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://webex.sch.gr/

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά-Μη Εμπορική Χρήση 4.0.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *