Επείγουσα Ανακοίνωση για την Επαναλειτουργία του Σχολείου μας

Αγαπητοί Μαθητές, Γονείς & Κηδεμόνες του 5ου Δ.Σ Μεσολογγίου,

σας ενημερώνουμε για την έναρξη επαναλειτουργίας του σχολείου μας κανονικά από την προσεχή Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 σύμφωνα με τις οδηγίες και κανονισμούς που ορίζονται με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για όλες τις σχολικές μονάδες της Α/θμιας Εκπ/σης.

Για λόγους προληπτικούς και διασφάλισης της υγείας των μαθητών μας σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

  1. Οι μαθητές των τάξεων Α, Β, Γ, Δ και Ε, θα προσέρχονται στο σχολείο κανονικά όλες τις ημέρες της εβδομάδας εκτός από τους μαθητές της Στ τάξης οι οποίοι χωρίζονται σε δύο υπο-ομάδες και θα προσέρχονται εκ περιτροπής κάθε εβδομάδα. Ο δάσκαλος της Στ τάξης έχει ήδη ενημερώσει τηλεφωνικά τους μαθητές της κάθε υπο-ομάδας για τις ημέρες που θα προσέρχονται στο σχολείο.
  2. Οι μαθητές των Α, Β & Γ τάξεων και όσοι μεταφέρονται με ταξί, κατά την ώρα της πρωινής προσέλευσης και μεσημεριανής αποχώρησης, θα εισέρχονται και θα εξέρχονται από την παράπλευρη ανατολική αυλόπορτα του σχολείου. Όμως οι μαθητές των Δ, Ε & Στ τάξεων θα εισέρχονται και θα εξέρχονται από την κεντρική αυλόπορτα του σχολείου καθώς επίσης και όσοι μαθητές μεταφέρονται με το σχολικό λεωφορείο.
  3. Όσοι μαθητές ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή υπάρχει στην οικογένειά τους άτομο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, μπορούν με μία υπεύθυνη δήλωση να μην προσέρχονται στο σχολείο για τα μαθήματα για προληπτικούς λόγους.

Καλή επιστροφή και καλή αρχή να έχουμε όλοι στη νέα σχολική κανονικότητα με υγεία!

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά-Μη Εμπορική Χρήση 4.0.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *