• Ταχύτερη ενημέρωση

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Τις επόμενες μέρες αλλάζει, προς το καλύτερο ελπίζουμε, ο τρόπος που το Σχολείο ενημερώνει εσάς, τις οικογένειες των μαθητών μας. Σταδιακά, θα καταργηθούν τελείως τα ενημερωτικά «χαρτάκια» που σας στέλνουμε! Εξαιρούνται, βέβαια, όσα ζητούν την έγγραφη συναίνεσή σας για κάτι π.χ. συμμετοχή σε διδακτικές επισκέψεις κ.λ.π.

Το Σχολείο μας ως υπηρεσία, ο Σύλλογος Διδασκόντων αλλά και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων:

  1. Θα αναρτούν τις ανακοινώσεις τους στην παρούσα ιστοσελίδα.
  2. Θα σας στέλνουν τις ανακοινώσεις αυτές, άμεσα, στο κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας μέσω της κοινότητας Viber που δημιουργήσαμε. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες γι’ αυτήν, θα βρείτε στο μενού Επικονωνία / Κοινότητα Viber
  3. Στην κοινότητα αυτή, μπορούν «να κάνουν συνδρομή» όσα μέλη της οικογένειάς σας το επιθυμούν ώστε νε ενημερώνονται όλοι, ταυτόχρονα!
  4. Οι ενημερώσεις μέσω της ιστοσελίδας έχουν ήδη ξεκινήσει με την έναρξη του τρέχοντος διδακτικού έτους. Οι ενημερώσεις μέσω του Viber, θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες. Εγγραφείτε!

Παρακαλούμε, βοηθήστε με τη συμμετοχή σας στην απλοποίηση και επιτάχυνση της επικοινωνίας αλλά και τη μείωση του οικονομικού και του περιβαλλοντικού κόστους της.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Ο Διευθυντής

Ζήσης Μοσχίδης

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων